SCM Zalău dezamăgeşte şi în play-out

După ce a ratat calificarea în play-off, SCM Zalău părea că nu va avea bătăi de cap în play-out, mai ales că dispune de un lot valoros, cu jucători ce au activat în eşaloanele superioare. Din păcate, tocmai în Vinerea Mare, echipa zălăuană a fost surclasată pe teren propriu de CSM Satu Mare, la capătul unui meci în care evoluţia jucătorilor zălăuani a lăsat de dorit în multe momente.

Zalăul a cedat cu 0 – 3 în faţa sătmărenilor, care au condus şi la pauză, când au intrat cu 1 – 0 la cabine.

Ervin Zsiga a deschis scorul în minutul 44, iar după câteva minute de la reluare, Cosmin Zamfir a înscris pentru 2 – 0. Zălăuanii au arătat ceva mai bine în finalul meciului, dar fără efect pe tabelă, iar cei care au marcat au fost tot oaspeţii, Ervin Zsiga reuşind „dubla” în minutul 78.

Pentru SCM Zalău este al doilea eşec în play-out, rezultat în urma căruia îşi complică situaţia în privinţa clasării pe primul loc în play-out la finalul campionatului.

 

2 Thoughts to “SCM Zalău dezamăgeşte şi în play-out”

  1. […] După ce a ratat calificarea în play-off, SCM Zalău părea că nu va avea bătăi de cap în play-out, mai ales că dispune de un lot valoros, cu jucători ce au activat în eşaloanele superioare. Din păcate, tocmai în Vinerea Mare, echipa zălăuană a fost surclasată pe teren propriu de CSM Satu Mare, la capătul unui meci în care evoluţia jucătorilor zălăuani a lăsat de dorit în multe momente. Zalăul a cedat cu 0 – 3 în faţa sătmărenilor, care au condus şi la pauză, când au intrat cu 1… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Se poate mulțumi la marele manager Pașca marius pentru rezultatul obținut și pentru plecarea la jucători cum e Răzvan dulap micas Adrian păcat că domnul primar nu intervine in clubul de fotbal scm Zalău

Leave a Comment