SCM Zalău, debut cu stângul în amicale

SCM Zalău a susţinut miercuri după-amiaza primul joc de verificare al verii, întâlnind, în deplasare, CSM Olimpia Satu Mare, formaţie pe care zălăuanii au avut-o adversară în Liga a III-a şi în sezoanele anterioare. Dacă pentru zălăuani a fost primul amical, sătmărenii veneau după un turneu la Cigand (Ungaria), pe care l-au şi câştigat. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, când gazdele au intrat cu 2 – 0 la cabine, acesta fiind şi scorul final.

Jocul a avut un ritm bun încă din primele minute, iar după un sfert de oră, CSM Olimpia Satu Mare a deschis scorul prin Vidrăsan. Cu şapte minute înainte de pauză, gazdele şi-au dublat avantajul, printr-un penalty obţinut de sălăjeanul Adrian Micaş şi transformat de Zsiga.

De menţionat faptul că echipa zălăuană a fost coordonată de pe margine de fostul internaţional Vasile Jula şi de preparatorul fizic, Sergiu Moga, lipsind atât „principalul” Cristian Lupuţ, cât şi „secundul” Claudiu Cornaci.

Sâmbătă, 22 iulie, zălăuanii vor susţine un nou joc de verificare, la Debrecen, în compania echipei a doua a clubului din Debrecen, urmând ca luni, 24 iulie, să intre într-un stagiu de pregătire de zece zile pe plan local.

SCM Zalău prima repriză: Miron – Bora, Kascelan, Bobar, Cherecheş, Molnar, Stanciu, Negrean, Meşter, Micle şi Pop.

SCM Zalău repriza a doua: Poptean – Porumb, Leitan, Fl. Pop, Negrean, Stanciu, Culda, Mare, Pătraş, Lukacs şi Nikolic.

foto: Sportul Sătmărean

2 Thoughts to “SCM Zalău, debut cu stângul în amicale”

  1. […] SCM Zalău a susţinut miercuri după-amiaza primul joc de veriricare al verii, întâlnind, în deplasare, CSM Olimpia Satu Mare, formaţie pe care zălăuanii au avut-o adversară în Liga a III-a şi în sezoanele anterioare. Dacă pentru zălăuani a fost primul amical, sătmărenii veneau după un turneu la Cigand (Ungaria), pe care l-au şi câştigat. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, când gazdele au intrat cu 2 – 0 la cabine, acesta fiind şi scorul final. Jocul a avut un ritm bun încă din primele minute, iar după un sfert… Citeste mai mult […]

  2. […] SCM Zalău a susţinut miercuri după-amiaza primul joc de veriricare al verii, întâlnind, în deplasare, CSM Olimpia Satu Mare, formaţie pe care zălăuanii au avut-o adversară în Liga a III-a şi în sezoanele anterioare. Dacă pentru zălăuani a fost primul amical, sătmărenii veneau după un turneu la Cigand (Ungaria), pe care l-au şi câştigat. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, când gazdele au intrat cu 2 – 0 la cabine, acesta fiind şi scorul final. Jocul a avut un ritm bun încă din primele minute,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment