SCM Zalău, de la extaz la agonie în deplasarea de la Turda

Un joc ce părea la un moment dat că SCM Zalău îl are în mână, s-a terminat cu o nouă înfrângere pentru elevii antrenorului Alexandru Pop. SCM Zalău a pierdut vineri după-amiaza cu scorul de 1 – 2 pe terenul formaţiei Arieşul Turda, după ce zălăuanii au condus cu 1 – 0.
Formaţia de la poalele Meseşului a început bine disputa de la Turda, periclitând poarta adversă încă din primele minute. În minutul 17 a venit şi golul, marcator fiind jucătorul de culoare, Arnold Neures, care a profitat de o respingere greşită a portarului gazdelor şi a împins balonul în plasă dintr-un metru. Bucuria Zalăului avea să dureze, însă, doar trei munte, Florin Dan restabilind egalitatea în minutul 38, după gafe repetate în apărarea SCM-ului. La cabine s-a intrat cu egalitatea, iar după revenirea de la vestiare, Zalăul s-a retrar inexplicabil în propria jumătate, permiţându-le gazdelor să pună tot mai mult în pericol poarta apărată de Andrei Pop.
Arieşul Turda a preluat conducerea în minutulş 67, prin Marius Cobârzan, care l-a învins pe goalkeeper-ul zălăuan cu un şut din interiorul careului, trimis aproape în vinclul porţii. Zalăul a mai marcat o dată în minutul 69, prin Sebastian Duma, dar golul a fost anulat, arbitrul dictând fault în atac. SCM-ul a mai avut de două ori şansa egalării până la final, ambele ocazii aparţinându-i fundaşului Răzvan Dulap.
După eşeul de la Turda, SCM Zalău rămâne cu un singur punct şi pe penultima poziţie, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita echipei ASC Comuna Recea, ocupanta locului secund, formaţie ce nu a pierdut niciun meci în şapte etape.
SCM Zalău: A. Pop – Şumlea, Dulap, Călin, Kinczel, Laza (min. 87, Supuran) Cubaş (min. 67, F. Pop), Culda, Duma, Vitan (min. 60, Boje) şi Neures. Antrenor: Alexandru Pop. Delegat: Vasile Jula
sursa foto: turdanews.ro

Alte articole

2 Thoughts to “SCM Zalău, de la extaz la agonie în deplasarea de la Turda”

  1. Anonim

    Pana ce nu se schimbă antrenorul principal nu va fi rezultate păcat dar după 7 etape sa aibă numa 1 punct păcat dar trebuie ceva făcut pana ce nu e târziu și sa retrogradeze

  2. Anonim

    O adunatura de oportunisti pe bani publici de la primarele Ciunt, care are nevoie de campanie electorala prin echipa de fotbal. Oare? Poate invers !

Leave a Comment