SCM Zalău a transferat un fundaş central cu prezenţe în Liga I şi Liga a II-a

Deşi a efectuat nu mai puţin de opt transferuri în această iarnă, conducerea SCM Zalău a anunţat încă de la reluarea pregătirilor că mai doreşte să aducă un fundaş central cu experienţă, un jucător care să aibă un aport major în defensivă.

Oficialii zălăuani au ajuns joi la un acord cu fundaşul Bogdan Andrei Şandru, un fotbalist în vârstă de 32 de ani, cu 20 de prezenţe la nivelul Ligii I şi cu peste 130 de meciuri în Liga a II-a. Noul fundaş al Zalăului a evoluat în primul eşalon la Pandurii Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, iar în Liga a II-a a activat la Universitatea Cluj, Dunărea Călăraşi, Chindia Târgovişte, Politehnica Iaşi şi Fortuna Câmpina.

Dunărea Călăraşi a fost ultima echipă la care a activat jucătorul, fiind şi căpitanul acesteia în multe partide. Cu echipa din Călăraşi, Şandru a evoluat în play-off-ul pentru promovarea în Liga I la finalul sezonului trecut, împotriva echipei FC Voluntari.

Echipa zălăuană a susţinut două partide de verificare în această iarnă, cu CSM Satu Mare şi Gloria Bistriţa, ambele fiind câştigate la limită. Sâmbătă, zălăuanii vor susţine un nou amical, la Baza Sportivă de la Iclod, împotriva celor de la Metalurgistul Cugir. Până la plecarea în cantonament, programată în data de 15 februarie, SCM va mai susţine un amical cu Progresul Şomcuta Mare, tot pe terenul de la Iclod. Alte două jocuri de verificare sunt programate în stagiul de pregătire de la Băile Felix, cu Şoimii Lipova şi Luceafărul Oradea, iar primul meci oficial din acest an va avea loc în data de 12 martie, când zălăuanii vor evolua în deplasare, la CFR 2 Cluj.

 

2 Thoughts to “SCM Zalău a transferat un fundaş central cu prezenţe în Liga I şi Liga a II-a”

  1. […] Deşi a efectuat nu mai puţin de opt transferuri în această iarnă, conducerea SCM Zalău a anunţat încă de la reluarea pregătirilor că mai doreşte să aducă un fundaş central cu experienţă, un jucător care să aibă un aport major în defensivă. Oficialii zălăuani au ajuns joi la un acord cu fundaşul Bogdan Andrei Şandru, un fotbalist în vârstă de 32 de ani, cu 20 de prezenţe la nivelul Ligii I şi cu peste 130 de meciuri în Liga a II-a. Noul fundaş al Zalăului a evoluat în primul eşalon…  » Citeste mai mult […]

  2. anonim

    Destul de plinut nu cred ca o sa sara mingea din el ca din coltul mesei.

Leave a Comment