SCM Zalău a transferat golgheterul seriei din sezonul trecut

Au trecut doar câteva zile de la numirea lui Vasile Miriuţă în funcţia de antrenor principal al echipei Minaur Baia Mare, după demiterea lui Dorin Toma. Maramureşenii au planuri mari în partea a doua a campionatului, intenţionând să transfere şi câţiva jucători de valoare, cu care să abordeze lupta la promovarea în Liga a II-a.

Nici SCM Zalău, liderul Seriei a X-a, nu stă cu mâinile în sân. Conducerea clubului a ajuns joi după-amiaza la o înţelegere cu atacantul Sergiu Pop, golgheterul seriei în sezonul trecut, cu 15 goluri marcate în 14 partide. Fotbalistul ce a evoluat ultima dată la CSC Sânmartin a avut o evoluţie bună şi în partidele din actualul sezon, marcând 7 goluri în opt partide, dintre care şase în campionat şi două în Cupa României.

Fotbalul l-a început la CFR Cluj, pentru care a reuşit să evolueze şi la nivel de seniori, debutul său fiind într-un meci din Cupa României, antrenor fiind în acea perioadă Ioan Andone. Sergiu Pop a mai activat în Liga a II-a, la formaţiile UTA Arad şi Luceafărul Oradea, iar la nivel de Liga a III-a, a îmbrăcat tricoul echipelor CS Zlatna, Unirea Floreşti, Unirea Jucu, Şomii Pâncota şi CSC Sânmartin.

„Am venit la Zalău cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, acela de a promova în Liga a II-a. SCM Zalău este un club bine organizat, cu oameni de calitate, care îşi doresc să facă performanţă. Aveţi un oraş frumos, care merită să aibă o echipă în Liga a II-a”, a declarat atacantul.

Sergiu Pop a împlinit în vara acestui an 30 de ani şi are o talie de 1,86 metri.

 

Leave a Comment