SCM Zalău a suferit prima înfrângere în play-out

Clasată pe locul cinci la finalul sezonului regulat, ratând la un singur punct calificarea în play-off, SCM Zalău părea că nu va avea probleme în play-out cu ocupantele locurilor 6 – 10. Etapa a III-a a adus, însă, și prima înfrângere pentru echipa condusă de Marius Muntean și Alexandru Pop, care a cedat cu 2 – 3 pe terenul celor de la CFR II Cluj.

Prima repriză s-a încheiat cu scor alb, 0 – 0, toate cele cinci goluri marcându-se în partea secundă. Feroviarii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 55, prin Sergiu Buș, iar opt minute mai târziu, Mihai Onicaș a restabilit egalitatea. Alexandru Bucică a dus Clujul, din nou, în avantaj, în minutul 73, dar Vadim Calugher a făcut 2 – 2 în minutul 76.

Finalul a fost unul cu ghinion pentru zălăuani, care s-au văzut învinși la ultima fază de joc, marcator pentru CFR II Cluj fiind Vlad Fărcășan.

După eșecul de la Cluj, SCM Zalău a rămas pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita formației CSM Satu Mare.

SCM Zalău: Andrei Pop – Florinel Pop, Vlad Motroc, Bogdan Șandru, Alexandru Mare, Alexandru Sorian, Vadim Calugher, Răzvan Rotea, Sebastian Culda, Raul Stanciu și Adrian Șter. Au mai evoluat: Mihai Onicaș, Romaric Logon și Sebastian Nicoraș. Antrenori: Marius Muntean (principal) și Alexandru Pop (secund)

3 Thoughts to “SCM Zalău a suferit prima înfrângere în play-out”

  1. […] Clasată pe locul cinci la finalul sezonului regulat, ratând la un singur punct calificarea în play-off, SCM Zalău părea că nu va avea probleme în play-out cu ocupantele locurilor 6 – 10. Etapa a III-a a adus, însă, și prima înfrângere pentru echipa condusă de Marius Muntean și Alexandru Pop, care a cedat cu 2 – 3 pe terenul celor de la CFR II Cluj. Prima repriză s-a încheiat cu scor alb, 0 – 0, toate cele cinci goluri marcându-se în partea secundă. Feroviarii au fost cei care au deschis… Citeste mai mult […]

  2. […] Clasată pe locul cinci la finalul sezonului regulat, ratând la un singur punct calificarea în play-off, SCM Zalău părea că nu va avea probleme în play-out cu ocupantele locurilor 6 – 10. Etapa a III-a a adus, însă, și prima înfrângere pentru echipa condusă de Marius Muntean și Alexandru Pop, care a cedat cu 2 – 3 pe terenul celor de la CFR II Cluj. Prima repriză s-a încheiat cu scor alb, 0 – 0, toate cele cinci goluri marcându-se în partea secundă.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Se poate mulțumi la marele manager Pașca marius pentru rezultatul obținut cu CFR Cluj rușine pasca demisia îți bați joc de banii zălăuanilor demisia pasca

Leave a Comment