SCM Zalău a schimbat antrenorul. Băimăreanul Dorin Toma, a preluat echipa zălăuană

Adus la echipă în luna mai a acestui an, în speranţa că va promova în Liga a II-a cu echipa zălăuană, antrenorul bihorean, George Zima şi-a reziliat contractul cu SCM Zalău marţi după-amiaza. Conducerea clubului zălăuan a luat decizia de a se despărţi de antrenorul bihorean după parcursul modest pe care l-a avut echipa în primele opt etape din acest sezon, patru victorii şi patru înfrângeri, ocupând locul şase cu o etapă înainte de finalul turului.
„Am reziliat în această după-amiază contractul cu antrenorul George Zima, căruia îi mulţumim pentru munca depusă la echipa noastră şi îi urăm succes în viitor”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.
George Zima a fost adus la SCM Zalău înaintea meciurilor de baraj din sezonul trecut, conducând echipa de pe margine în 14 meciuri oficiale. Cu Zima pe bancă, Zalăul a înregistrat şapte victorii, două remize şi cinci înfrângeri. În actualul sezon, SCM Zalău a înregistrat 4 victorii şi 4 înfrângeri în campionat, dar şi un succes şi un eşec în Cupa României.
Conducerea zălăuană a luat în calcul mai multe variante pentru postul de antrenor principal, însă, în cele dim urmă locul lui George Zima a fost luat de băimăreanul Dorin Toma. Acesta a fost prezentat miercuri după amiază, în cadrul unei conferinţe de presă.”Îi cunosc bine pe oamenii de la acest club şi le mulţumesc că s-au gândit la mine, în special lui Marius Paşca cu care sunt prieten. Locul ocupat în acest moment este unul incomod, dar am convingerea că împreună cu băieţii şi cu persoanele din conducere vom duce această echipă acolo unde îi este locul. Primul nostru obiectiv este calificarea în Play-off, apoi calificarea la barajul pentru promovarea în Liga a II-a”, a declarat noul tehnician al SCM Zalău, cel care, în ultima perioadă a pregătit Politehnica Timişoara. Dorin Toma a mai antrenat FCM Baia Mare, Viitorul Ulmeni şi Minaur Baia Mare. Tehnicianul băimărean a obţinut trei promovări din postura de antrenor, două în Liga a III-a, cu Minaur Baia Mare şi FCM Baia Mare şi una în Liga a II-a, cu FCM Baia Mare.

4 Thoughts to “SCM Zalău a schimbat antrenorul. Băimăreanul Dorin Toma, a preluat echipa zălăuană”

 1. Anonim

  Pasca trebuie sa plece de la echipă nu antrenorul pasca demisia

 2. Anonim

  Pasca Duțu Alin bezadea când își dau demisia

 3. Anonim

  Dacă pleacă acești pupincuriști cine mai papă banii noștri dejaba ?

 4. anonim

  Pasca manager!?Poate menajer! Suntem penibili…. Cosiliul director, manager, Ciunt si altii…Organizare ca la liga1,conditii de liga2, conducere competenta de liga 6,,.Mancati banii zalauanilor!!!

Leave a Comment