SCM Zalău a ratat pentru a doua oară consecutiv calificarea în play-off

SCM Zalău dezamăgeşte din nou, după ce sâmbătă, în ultima etapă din sezonul regulat, a pierdut duelul de pe teren propriu cu FC Bihor, ratând astfel pentru a doua oară consecutiv calificarea în play-off. Scorul a fost 0 – 1 în favoarea oaspeţilor, golul fiind marcat chiar de fostul atacant al Zalăului, Sergiu Jurj, în minutul 87.
SCM Zalău nu a depins doar de ea pentru a ajunge în play-off, stând şi la mâna rezultatului dintre Lotus Băile Felix şi CSM Olimpia Satu Mare. Deşi se vorbea despre o victorie fără emoţii a celor de la Lotus, pentru a fi siguri că vor obţine calificarea în play-off în dauna Zalăului, sătmărenii şi-au apărat corect şansele şi s-au impus cu 2 – 1. Astfel că SCM Zalău obţinea calificarea în play-off chiar şi cu o remiză. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ a fost nevoită să evolueze o oră în inferioritate numerică, după ce fundaşul Focşa a fost eliminat în minutul 30, pentru fault din postura de ultim apărător, la marginea careului de 16 metri. Jocul s-a disputat mai mult la mijlocul terenul, fără ocazii foarte periculoase la cele două porţi.
Pe Stadionul Municipal, scorul continua să fie „alb” odată cu trecerea timpului, iar în jocul de la Sânmartin, CSM Olimpia Satu Mare reuşise să întoarcă rezultatul în favoarea sa, după ce Lotus a condus cu 1 – 0 la pauză. Era aproximativ minutul 80, iar Zalăul trebuia doar să nu primească gol, fiind calificată în play-off la acest scor. Însă, cu trei munte înainte de finalul timpului regulamentar, Sergiu Jurj a redus la tăcere tribuna Stadionului Municipal, amintindu-ne parcă de „episodul” finalei cu Unirea Dej, când am ratat promovarea în Liga a II-a în ultimul minut.
Un proverb spune că „Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă”, ceea ce s-a adeverit sâmbătă. SCM Zalău a depins, în cele din urmă, doar de ea pentru a ajunge în play-off, dar nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în faţa bihorenilor, evoluând astfel, pentru a doua oară consecutiv, în play-out.

13 Thoughts to “SCM Zalău a ratat pentru a doua oară consecutiv calificarea în play-off”

 1. […] SCM Zalău dezamăgeşte din nou, după ce sâmbătă, în ultima etapă din sezonul regulat, a pierdut duelul de pe teren propriu cu FC Bihor, ratând astfel pentru a doua oară consecutiv calificarea în play-off. Scorul a fost 0 – 1 în favoarea oaspeţilor, golul fiind marcat chiar de fostul atacant al Zalăului, Sergiu Jurj, în minutul 87. SCM Zalău nu a depins doar de ea pentru a ajunge în play-off, stând şi la mâna rezultatului dintre Lotus Băile Felix şi CSM Olimpia Satu Mare. Deşi se vorbea despre o victorie… Citeste mai mult […]

  1. Anonim

   Mai bine dați bani ăștia de la fotbal,la handbal și volei mai mult merită aceste două echipe de handbal și volei,numai spălați bani între neamuri cu tot fotbalul.

 2. Anonim

  Aici sunt banii dvs stimati zalauani La Pura, Demle si Pop . Mai iese la pulivar asta primar

 3. Anonim

  Sa va fie rusine la toti care fac parte din scm Zalau ,sectia de fotbal.

 4. Anonim

  D-l primar ce buget propuneti pentru anul viitor la SCM Zalau (fotbal),avand im vedere ca este an electoral 2024.?

 5. Anonim

  Ratarea playoff nu acum sa ratat în tur când sa adus jucători pe bandă rulantă și să renunțat la ei asta se poate mulțămi la fostul mare manager Marius Pașca care a adus și antrenor Pașca Marius sa gândit ce el știe tot dar uite Zalău iar nu joacă în playoff el a fost jucător la div c la Sărmășag antrenor in liga 3 liga4asa că asta este Zalău așteaptă încă un an să vadă ce va fi

 6. Anonim

  Domnule primar renunta la finul Sandel nu-i mai da jucaria cu fotbalul ca te face de ris.

 7. Valentina

  Sugerez primarului Ciunt sa înființeze o echipa de rugbi, hochei sau oina! Sigur ar avea mai mult succes !!! Sa va fie rusine la toți! !!!

 8. Aura

  Ciuntule pune-i pe frății Hy MAN, președinte de club și antrenor! Sunt sigura ca promovați la anul sub coordonarea celor doi! !!!

 9. Adrian

  Sa va fie rusine incepand de la d-l primar si pana la ultimul angajat al sectiei de fotbal de la scm Zalau. Foarte mare bugetul alocat din banii publici(impozite platite de noi)pentru asa performanta.

  1. PETRICA

   Când ți Stadionul închis ca să se antreneze echipa de fotbal în liniște normal ca se pierd când au meciuri cu public. Bravo Săndel, ai demonstrat încă o data ce calități bune de conducător ai…..

 10. aaa

  Eu propun sa ii mariti salariu lui Tarle. Si un post mai bun

Leave a Comment