SCM Zalău a înregistrat prima remiză în jocurile de verificare

După două victorii consecutive împotriva echipelor Gloria Bistriţa şi Unirea Dej, dar şi o înfrângere suferită pe terenul Universităţii Cluj, SCM Zalău a înregistrat marţi după-amiaza prima remiză în jocurile de verificare din această vară. Echipa pregătită de Marius Paşca şi Alexandru Pop a terminat cu scorul de 1 – 1 duelul de pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.
Dacă prima repriză a fost săracă în ocazii, partea secundă a fost mai animată, iar Zalăul putea să-şi creeze un avantaj de două, chiar trei goluri pe tabelă. Scorul l-a deschis Florin Istrate, în minutul 54, care a primit o pasă perfectă în adâncime de la Mihai Onicaş, a depăşit un fundaş advers şi a trimis balonul în plasă pe lângă portarul advers. Oaspeţii au replicat prin Paul Potra, care a restabilit egalitatea în minutul 67. Până la final, Zalăul a mai lovit o dată bara porţii adverse, iar Florin Istrate, marcatorul golului, a ratat o lovitură de pedeapsă la ultima fază a meciului.
„Pot spune că a fost un meci reuşit, chiar dacă nu ne mulţumeşte rezultatul final. La 1 – 0, mai putea înscrie de câteva ori, având în vedere numărul de ocazii pe care ni le-am creat. Nu pot spune că sunt mulţumit pentru faptul că am ratat o serie de ocazii importante, dar băieţii au avut atitudine în joc, ceea ce este bine. Sunt convins că vom creşte de la meci, la meci ca mod de exprimare în joc şi sunt convins că vom avea o altă faţă şi la finalizare”, a declarat antrenorul Marius Paşca la finalul partidei.
SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Alin Mutu, Kis Lorant, Cristin Jalbă, Sebastian Culda, Mihai Onicaș, Raul Stanciu, Mihai Forna, Florin Istrate și Mihai Petra. Au mai evoluat: Tudor Mare, Răzvan Dulap, Arnold Neures, Sebastian Duma, Denis Cubaş, Dănuţ Cozma, Alexandru Jula şi Mihai Cohan.

Leave a Comment