Scandal uriaş după partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti

Handbal Club Zalău şi CSM Bucureşti s-au întâlnit joi după-amiaza, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, într-un duel din cadrul penultimei etape a sezonului. Bucureştencele se aflau pe locul doi înaintea partidei, la un punct în spatele liderului Rapid, iar un eşec ar fi făcut ca feroviarele să devină campioane cu o etapă înainte de final. Pentru HC Zalău nu era un meci cu miză, dorinţa lui Tadici fiind de a face o figură cât mai frumoasă la ultima întâlnire cu fanii din acest sezon. Şi, în cea mai mare parte, antrenorului zălăuan i-au ieşit calculele şi tactica de joc, însă, totul s-a decis în ultimele minute, când Neagu a marcat de două consecutiv, iar CSM-ul s-a desprins la 26 – 24. Au existat şi două decizii controversate în final, contestate de Gheorghe Tadici, fostul selecţioner considerând că a fost viciere de rezultat.

La scurt timp după meci, Cristina Neagu a postat un mesaj dur pe facebook la adresa clubului zălăuan, lăsând să se înţeleagă că HC Zalău nu şi-a apărat corect şansele în partidele cu Rapid, aşa cum a făcut-o cu CSM Bucureşti.

Replica lui Tadici nu a întârziat să apară. „Mi-ar conveni și mie să câștig un miliard pe lună (20.000 de euro este salariul lunar al Cristinei Neagu, n.r.), pentru două-trei ore de muncă pe zi. Și restul păcăleală! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro buget… Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi și au nevoie de ajutor pentru a câștiga. E lamentabil. Vreau să știu și eu ce a crescut în jurul ei. A crescut o Perianu, o Bazaliu, o Zamfir? Sau alte jucătoare care au fost în jurul ei, a crescut cineva? În jurul ei este un vid!”, a declarat managerul zălăuan pentru digisport.ro

Şi jurnalistul Victor Ciutacu a atacat-o pe jucătoare după mesajul postat pe Facebook. „Face echipa, dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte să câștige fără luptă. Nu, nu e Gigi Becali, e Cristina Neagu. Care, însă, o face pe bani publici, nu din vânzări anterioare ca latifundiarul”, este mesajul lui Ciutacu pe contul să de Facebook.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Rapidul ocupă primul loc, cu 66 de puncte, iar CSM Bucureşti se situează pe locul doi, cu 65 de puncte. În ultima rundă, Rapidul joacă în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar CSM-ul, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare.

One Thought to “Scandal uriaş după partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti”

  1. […] Handbal Club Zalău şi CSM Bucureşti s-au întâlnit joi după-amiaza, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, într-un duel din cadrul penultimei etape a sezonului. Bucureştencele se aflau pe locul doi înaintea partidei, la un punct în spatele liderului Rapid, iar un eşec ar fi făcut ca feroviarele să devină campioane cu o etapă înainte de final. Pentru HC Zalău nu era un meci cu miză, dorinţa lui Tadici fiind de a face o figură cât mai frumoasă la ultima întâlnire cu fanii din acest sezon. Şi, în cea mai mare parte,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment