Scandal la echipa naţională de handbal feminin?

Trei dintre jucătoarele convocate de selecţionerul Tadici la acţiunea din această săptămână nu s-au prezentat la lot, fiind învoite de preşedintele Gaţu, fără ca antrenorul zălăuan să fie informat de acest lucru

Ca şi cum nu ar fi de ajuns faptul că atât la feminin, cât şi la masculin ne chinuim de la an, la an să revenim pe un podium sau cel puţin în „Careul de Aşi” la un Campionat European sau Mondial, reprezentativa feminină pare să se confrunte şi cu altfel de probleme.
„Tricolorele” pregătite de selecţionerul Gheorghe Tadici au început miercuri cea de-a treia acţiune din acest an a lotului naţional, efectuând un stagiu de pregătire de patru zile la Cheile Grădiştei. Însă, dintre handbalistele chemate la lot, trei nu au răspuns „prezent”, fără ca selecţionerul să ştie că ele vor absenta. Cele trei absente sunt portarul Mihaela Smedescu şi jucătoarele de câmp Melinda Geiger şi Florina Chintoan. „Handbalistele au fost învoite de către preşedinte (Cristian Gaţu, n.r.), peste capul meu, şi le-a asigurat că nu vor fi suspendate. Din punctul meu de vedere, ele sunt lipsă şi voi face un raport către comisiile de resort. Nu înţeleg cum le-a învoit preşedintele? Înseamnă că putem pleca şi noi acasă, că această acţiune nu este importantă”, a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici pentru Prosport.
Potrivit aceleaşi surse, în cantonamentul de la Cheile Grădiştei se află 16 handbaliste: portar – Nichita; extreme – Tănăsie, Chiper; pivoţi – Pintea, Agrigoroaie, Brânzan, Manda; linia de 9 metri – Ţăcălie, Băbeanu, Marin, Perianu, Buceschi, Gogoriţă, Varga, Cartaş, Druţu.

One Thought to “Scandal la echipa naţională de handbal feminin?”

  1. pierre

    Nu cred ca este o mirare ca nu s-au prezentat 3 jucatoare,mirarea este ca s-au prezentat restul,in anul 2013 nu mai este permis ceea ce face Tadici,in alte tari ar fi pur si simplu arestat pentru ultraj,lucru foarte normal de altfel

Leave a Comment