Săptămână plină pentru atleţii sălăjeni

Cu mai puţin de o lună înaintea începerii Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia), Paula Todoran a luat startul în proba de semimaraton a Campionatului European de Atetism desfăşurat la Amsterdam. Atleta legitimată la CSM Zalău a avut o evoluţie bună în cadrul cursei de duminică, terminând semimaratonul pe poziţia a 22-a, cu timpul de o oră, 13 minute şi 16 secunde. În clasamentul pe naţiuni, atleta zălăuană a reuşit o clasare pe poziţia a cincea cu echipa României.
Competiţiile sportive au continuat în această săptămână pentru atleţii sălăjeni. De miercuri până ieri s-a desfăşurat pe Stadionul „Cluj Arena” Campionatul Naţional de Atletism rezervat juniorilor III, eveniment la care au fost prezenţi sportivi de la CSM şi CSS Zalău.
CSM Zalău i-a avut ca reprezentanţi pe Vlad Deac şi Marius Sencovici, sportivi pregătiţi de antrenorul Gheorghe Guşet.
De la CSS Zalău au participat Iulia Oneş, Crina Morar şi Tukyodi Andreea, toţi trei pregătiţi de Monel Sabou.
Pentru atleţii zălăuani, competiţiile din această săptămână se vor încheia duminică, în acest weekend fiind programat tot la Cluj Campionatul Naţional de Atletism rezervat tineretului şi seniorilor.
Raul Crecan, Robert Parge şi Andrei Oneş, sportivi pregătiţi de Nelian Ianchiş, vor reprezenta CSS Zalău, iar Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău îi va avea ca reprezentanţi pe Gruia Luca, Claudiu Meleg şi Cătălin Marian. Crecan va alerga în cursele de 800 şi 1.500 de metri, Parge, la 200, 400 şi 800 de metri, iar Oneş se va afla la startul curselor de 10.000 şi 5.000 de metri. La 10.000 de metri va lua startul şi Gruia Luca, sportiv pregătit de Mirel Seişanu, în timp ce Meleg şi Marian, atleţi antrenaţi de Teodor Bidian, vor participa în cursa de 5.000 de metri.

Leave a Comment