Sălajul are reprezentant la Campionatele Balcanice de Culturism şi Fitness

Rezultat remarcabil pentru zălăuanl Elias Raul Rad la Campionatele Naţionale de Culturism şi Fitness de la Sibiu. Sportivul legitimat la CS Alfa Zalău a venit după o pauză destul de lungă, dar, cu toate acestea, a reuşit să urce pe podiumul concursului.

Pregătirea a reluat-o abia la începutul acestui an, între timp fiind absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca, instituţie de învăţământ unde Elias Rad a rămas ca instructor.

Ambiţios din fire, după cum l-a caracterizat şi antrenorul care l-a descoperit, Liviu Unguruşan, culturistul zălăuan şi-a dorit foarte mult să concureze la Naţionalele din acest an, eveniment la care a devenit vicecampion naţional în proba de culturism, la categoria +80 de kilograme.

În urma rezultatului obţinut, reprezentantul CS Alfa Zalău a fost cooptat în lotul naţional pentru Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness, ce urmează să se desfăşoare la finalul acestei săptămâni, la Turnu Severin.

„Este o bucurie mare atât pentru el, cât şi pentru mine. Este un băiat foarte muncitor şi serios. El a intrat în vizorul antrenorului de la lot încă a loc la de când activa la juniori. Va fi cooptat şi în lotul naţional pentru Campionatul Mondial ce va avea loc la Cluj”, a afirmat Liviu Unguruşan.

Leave a Comment