Sălăjenii Ioan Onicaş şi Gabriel Bârjac, martori la tragedia din „Ştefan cel Mare”

Întreg fotbalul românesc este în stare de şoc după ce fotbalistul echipei Dinamo Bucureşti, Patrick Ekeng, a murit vineri seara, în timpul partidei dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, disputată pe Stadionul din „Ştefan cel Mare”.
Jucătorul de culoare s-a prăbuşit pe teren după doar şapte minute de la introducerea sa în teren de către antrenorul Mircea Rednic. Ekeng a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde medicii au început manevrele de resuscitare, însă, fără succes.
La tragedia din „Ştefan cel Mare” au fost martori şi sălăjenii Ioan Onicaş şi Gabriel Bârjac, primul fiind prezent la meci în calitate de observator de arbitri, iar al doilea, ca arbitru asistent.
Ioan Onicaş a mai avut parte de un astfel de moment nefericit, în vremea când activa ca arbitru, fiind delegat la meciul dintre Rapid Bucureşti şi Astra Ploieşti, desfăşurat în urmă cu 17 ani. În cadrul acelei partide, jucătorul Astrei, Ştefan Vrăbioru, a căzut ca secerat pe gazon în minutul 70, iar la scutr timp, medicii, care l-au transportat tot la Spitalul Floreasca, au constatat decesul fotbalistului.
Cătălin Hâldan, fostul căpitan al echipei Dinamo, a murit tot pe teren, în urmă cu 16 ani.

One Thought to “Sălăjenii Ioan Onicaş şi Gabriel Bârjac, martori la tragedia din „Ştefan cel Mare””

  1. Tăunu

    Ambulanţa de la Dinamo era privată, a fost de tot căcatul. Iată ce vrea să aducă porcu de Băsescu şi alţii, ambulanţe private. De aceea îl tot urmăresc pe Raed, ăsta se opune privatizării salvărilor !

Leave a Comment