Sălăjeanul Vlad Morar va evolua la UTA Arad

Considerat unul dintre cele mai bune produse din ultimii ani ale fotbalului sălăjean, Vlad Morar va evolua tot în Liga I din România în sezonul viitor. Atacantul originar din comuna Crişeni a semnat un contract cu nou-promovata în Liga I, UTA Arad, formaţie la care au mai ajuns în această vară Ioan Hora, Neluţ Roşu, Horaţiu Moldovan şi Erico da Silva.

”Mă bucur că fac parte din acest proiect, abia aştept să îi dăm drumul la treabă. Îmi doresc ca suporterii UTA-ei să revină cât mai repede lângă fotbal. Sper să facem o treabă cât mai bună, mi-aş dori să ajungem în play-off. Vom muncii să ducem echipa acolo unde îi e locul” a declarat jucătorul la prezentarea oficială.

”Este unul din jucătorii cu care am demarat mai demult discuții în perspectiva sezonului de primă ligă. Are calitate incontestabilă, vine să facă o concurență bună la jucătorii pe care deja îi avem în compartimentul ofensiv, unde stăm foarte bine”, a precizat Laszlo Balint, antrenorul formaţiei arădene.

În vârstă de 27 de ani, Vlad Morar a început junioratul la Viitorul Zalău, apoi a ajuns la Universitatea Cluj, formaţie pentru care a evoluat atât la juniori, cât şi la seniori. Sălăjeanul a mai evoluat pentru Petrolul Ploieşti, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, Panetolikos (Grecia) şi FC Voluntari, formaţie la care s-a transferat la începutul acestui an. Morar are două trofee cucerite în Liga I: Cupa României cu Petrolul Ploieşti, în 2013 şi titlul de campion naţional cu Viitorul Constanţa, în 2017.

Leave a Comment