Sălăjeanul Vlad Morar şi-a reziliat contractul cu Rapid Bucureşti

Fotbalistul are oferte de la formaţii din Liga I, dar şi de la echipe din străinătate

Chiar dacă a obţinut dreptul de a promova în Liga I, Rapid Bucureşti nu s-a putut înscrie în ediţia 2016 – 2017 din cauza problemelor financiare. Clubul rămâne în faliment, iar locul giuleştenilor în primul eşalon va fi luat de Poli Timişoara. Rapid s-a despărţit de antrenorul Dan Alexa, iar la club au mai rămas doar doi jucători legitimaţi, Nicolae Vasile şi Raul Costin, alţii nemaiputând fi legitimaţi.
Transferat la formaţia din Capitală în iarna acestui an, Vlad Morar şi-a reziliat contractul cu Rapid Bucureşti la finalul lunii iunie, clubul având restanţe financiare destul de mari către jucător.
Fotbalistul sălăjean nu duce lipsă de oferte, fiind curtat atât de formaţii din Liga I, cât şi din străinătate.
„Vom lua o decizie în zilele următoare. Trebuie să analizăm foarte bine fiecare ofertă”, ne-a declarat Călin Morar, tatăl jucătorului.
În tricoul Rapidului, Vlad Morar a avut evoluţii bune, chiar foarte bune, reuşind câteva goluri de senzaţie pentru formaţia de sub Podul Grant.
Înainte de a se transfera la Rapid, Vlad Morar a mai evoluat la Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Beitar Ierusalim.
Reamintim că Tribunalul Bucureşti a hotărât întrarea în faliment a clubului Rapid la data de 14 iunie. Clubul a intrat în isolvenţă în 2012, având datorii de aproximativ 18 milioane de lei, iar clubul a fost dat în judecată de mai multe companii.

Leave a Comment