Sălăjeanul Vlad Morar, gol de generic pentru Rapid Bucureşti

Liga a II-a pare să-i priască fotbalistului sălăjean de 22 de ani, Vlad Morar. Jucătorul originar din comuna Crişeni a ajuns în această iarnă la Rapid Bucureşti, formaţie situată pe locul întâi în Seria I din Liga a II-a, cu 53 de puncte acumulate, la patru punte de ocupanta locului secund, Dunărea Călăraşi.
Vlad Morar a înscris pentru giuleşteni încă din partidele de verificare, iar în meciurile oficiale a reuşit să marcheze de trei ori. Primul gol l-a înscris în remiza cu Dacia Unirea Brăila, în ultimele minute ale jocului. Brăilenii conduceau cu 1 – 0, iar Vlad Morar a marcat în prelungiri pentru formaţia feroviară, aducând un punct nesperat Rapidului. A doua reuşită a sălăjeanului s-a consemnat în victoria obţinută de Rapid cu scorul de 5 – 0, în faţa celor de la Bucovina Pojorâta. Tudoran a trimis o pasă în faţa porţii pentru fotbalistul sălăjean, care a a reluat balonul în plasă din prima.
Cea mai frumoasă reuşită a fost, însă, cea din weekend. Rapidul a câştigat cu scorul de 3 – 0 în deplasare, în faţa echipei Oţelul Galaţi, iar ultimul gol a fost marcat de Vlad Morar. Sălăjeanul a înscris cu o execuţie superbă din lovitură liberă de la peste 30 de metri, şutând exact în vinclul porţii.
Vlad Morar speră să ajungă în Liga I cu Rapid Bucureşti la finalul acestui sezon, eşalon în care a mai evoluat pentru formaţiile Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, marcând nouă goluri în 37 de partide jucate în primul eşalon.
sursa foto: liga2.ro

Leave a Comment