Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va avea un nou administrator

După aproape 40 de ani în care a ocupat postul de administrator al Sălii Sporturilor, Elena Negrean s-a pensionat la finalul lunii aprilie. Gestiunea a fost preluată de Ovidiu Mureşan, sef serviciu administrare baze sportive în cadrul Direcţiei Patrimoniu a Primăriei Zalău, urmând ca în luna iulie să aibă loc un concurs pentru ocuparea acestei funcţii.

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va avea un nou administrator începând de luna viitoare, după ce Elena Negrean, care a ocupat această funcţie timp de aproape 40 de ani, s-a pensionat la finalul lunii aprilie.
„Au fost aproape 40 de ani pe care i-am petrecut în acel loc. Am fost alături de zeci de generaţii de sportivi, de antrenori consacraţi, de oameni minunaţi de care m-am despărţit doar fizic la finalul lunii aprilie. Am colaborat cu oameni pe care nu-i voi putea uita niciodată, persoane alături de care mi-a făcut mare plăcere să lucrez”, ne-a declarat Elena Negrean.
Elena Negrean a devenit administrator al Sălii Sporturilor începând cu anul 1977.
„Sala era în construcţie, iar eu am devenit diriginte de şantier în acel an. Din anul 1978, când sala a fost dată în folosinţă, am fost numită administrator”, a mai afirmat fostul administrator.
În momentul în care a fost dată în folosinţă, sala aparţinea Direcţiei Judeţene pentru Sport, cea care a şi făcut recepţia lucrărilor. Sala a fost dată apoi în administrarea Clubului Sportiv Municipal, iar în anul 2006 s-a trecut la Primăria Zalău.
Gestiunea Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost preluată începând cu data de 1 mai de Ovidiu Mureşan, sef serviciu administrare baze sportive în cadrul Direcţiei Patrimoniu a Primăriei Zalău. Acesta se va ocupa de administrarea sălii doar până luna viitoare, când va fi scos la concurs postul de administrator.
Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost renovată în 2012, valoarea totală a proiectului fiind de 4.316.935 de lei. Investiţia a fost derulată în cadrul proiectului de consolidare şi reabilitare a sălilor de sport construite până în 2000, gestionat de Compania Naţională de Investiţii.

Alte articole

5 Thoughts to “Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va avea un nou administrator”

 1. Anonim

  Ca antrenor ok,ca om O. De fapt ca cei care l-au propus sunt la fel fel ca el.De ce aceasta sala nu a primit numele lui Mircea Tutovan de exemplu.?Slabanogi si obedienti,de fapt,acest oameni mulg banii oamenilor pe rezultate mediocre obtinute in ultimii ani.Handbalul feminin in Salaj s-a construit pe chinul fetelor DIN ANII 1982 SI DUPA si bataia indurata de acestea de la acest tadici .SA VA FIE RUSINE POLITRUCILOR ,MARC,CIUNT SI CEILATI.

 2. Rao

  @ 22,27 . Ramai un anonim frustrat . daca poti compara ce a facut Tutovan (un mare sportiv …dinamovist) pentru Zalau Cu Tadici esti sigur si un mare @handicapat . .. ramai asa , iti sta foarte bine ! Anonim pe viata !

 3. Rao

  @ 22,27 . Ramai un anonim frustrat . daca poti compara ce a facut Tutovan (un mare sportiv …dinamovist) pentru Zalau, cu Tadici in peste 40 de ani, dar esti sigur si un mare @handicapat . ..Rramai asa , iti sta foarte bine ! Anonim pe viata ! Nu esti singurul , asa ca te poti bucura …

 4. x

  Ai perfecta dreptate 22:27! Feliciari!

 5. vio

  Saracuti cu duhul si frustrati ,de frustrati rau ! Voi nu puteti citi in juma de ora C.V ul lui Tadici ,dar sa il mai si trait peste 40 de ani ! 95% din cei din Zalau il pretuiesc, pleava in schimb, ???

Leave a Comment