Doi dintre portarii echipei HC Zalău, transferaţi sub formă de împrumut până la finalul sezonului viitor

Interul stânga, Teodora Bloj şi centrul Sabine Klimec sunt două dintre jucătoarele care au evoluat în ultimii ani sub comanda antrenorului Gheorghe Tadici, dar care s-au despărţit de clubul zălăuan odată cu finalul ediţiei 2016 – 207 a Ligii Naţionale. În lotul pe care managerul zălăuan îl va avea la dispoziţie în sezonul viitor nu se vor regăsi nici handbalistele Adina Sabou şi Ana Maria Inculeţ, ambele evoluând pe postul de portar.
Adina Sabou a fost transferată în urmă cu câteva zile sub formă de împrumut la CSU Vest Timişoara, formaţie ce activează în Seria B a Diviziei A, în timp ce Ana Maria Inculeţ va evolua în campionatul următor la Unirea Slobozia, formaţie ce a rămas în Liga Naţională, după ce a fost nevoită să participe în această vară la turneul de baraj pentru retrogradarea sau menţinerea în primul eşalon.
Unul dintre motivele pentru care Gheorghe Tadici a luat această decizie este faptul că la echipa zălăuană s-a întors, încă dinaintea încheierii sezonului, portarul zălăuan, Mihaela Cheţa, cea care în urmă cu un an devenise mămică.
În poarta echipei zălăuane se va regăsi şi experimentata Paula Vişan, una dintre cele mai bune handbaliste ale Zalăului în sezonul trecut.
Al treilea portar pe care-l va avea Gheorghe Tadici în lot este Raluca Kelemen, o handbalistă de 19 ani, originară din Râmnicu Vâlcea, cu care tehnicianul zălăuan a ajuns în această săptămână la o înţelegere.
În 2011, Raluca Kelemen a devenit campioană naţională la junioare III cu Grupul Şcolar Industrial Energetic din Râmnicu Vâlcea. Noua handbalistă a echipei zălăuane este şi componentă a echipei naţionale de tineret a României.

Leave a Comment