S-au stabilit sfertfinalistele Cupei României

Optimile de finală din cadrl fazei judeţene a Cupei României s-au desfăşurat miercuri, cel mai interesant meci desfăşurându-se la Ileanda, unde Benfica din localitate a primit vizita celor de la Unirea Mirşid, în faţa cărora au pierdut cu câteva zile înainte în etapa a 19-a din Liga a IV-a. De această dată, victoria le-a revenit celor din Ileanda, care s-au impus cu scorul de 4 – 1 după 120 de minute.
Cetatea Buciumi, reprezentanta Ligii a V-a, nu a putut dispune pe teren propriu de AS Chieşd, în faţa căreia a cedat cu scorul de 2 – 4, după ce la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, 1 – 1.
Liderul Luceafărul Bălan nu a avut nicio emoţie la Someş Odorhei, câştigând cu un categoric 6 – 0.
După o repriză „albă”, Sportul Şimleu a reuşit să câştige cu scorul de 2 – 0 meciul cu Luceafărul Valcău, iar CS Crasna a eliminat Real Crişeni, de care a dispus cu scorul de 5 – 1. Olimpic Bocşa a obţinut calificarea în sferturile de finală după ce a câştigat la „masa verde” duelul cu Dumbrava Gâlgău, iar Rapid Jibou a avut meci greu la AS Creaca Jac, câştigând cu scorul de 4 – 3 abia după 120 de minute.

One Thought to “S-au stabilit sfertfinalistele Cupei României”

  1. […] Optimile de finală din cadrl fazei judeţene a Cupei României s-au desfăşurat miercuri, cel mai interesant meci desfăşurându-se la Ileanda, unde Benfica din localitate a primit vizita celor de la Unirea Mirşid, în faţa cărora au pierdut cu câteva zile înainte în etapa a 19-a din Liga a IV-a. De această dată, victoria le-a revenit celor din Ileanda, care s-au impus cu scorul de 4 – 1 după 120 de minute. Cetatea Buciumi, reprezentanta Ligii a V-a, nu a putut dispune pe teren propriu de AS Chieşd, în faţa căreia a cedat cu scorul de 2 – 4, după ce la …read more […]

Leave a Comment