S-a repetat istoria

La fel ca în partida din retur, FC Zalău a suferit vineri după-amiaza o înfrângere drasită pe terenul echipei Sănătatea Cluj, pierzând cu acelaşi scor, 1 – 4

Sănătatea Cluj – FC Zalău 4 – 1 (1 – 0)
Au marcat: Nistor Văidean (min. 5), Csoka Andrei (min. 63 şi 90+2), Cristian Nicula (min. 70), respectiv Gabriel Ţiriac (min. 58)

Eşec usturător pentru FC Zalău, care a pierdut vineri după-amiaza cu scorul de 1 – 4, în deplasare, în faţa formaţiei Sănătatea Cluj, în cadrul etapei a II-a a play-out-ului. Acelaşi rezultat s-a înregistrat între cele două formaţii şi în partida din returul campionatului, desfăşurată tot pe terenul Sănătăţii, în timp ce în tur, zălăuanii s-au impus cu scorul de 3 – 0 pe teren propriu.
Venită după un succes categoric obţinut în prima etapă a play-out-ului, 3 – 1 pe teren propriu în faţa Unirii Dej, FC Zalău spera să se întoarcă cu cele trei puncte şi de la Cluj. Prima repriză a disputei dintre Sănătatea Cluj şi FC Zalău a fost echilibrată, dar în partea a doua, portarul zălăuan, Cristian Man, a primit cartonaşul roşu, după care jocul formaţiei de la poalele Meseşului nu s-a mai legat deloc.
Gazdele au deschis repede scorul, încă din minutul cinci, prin Nistor Văidean, care înscrie printru-un şut cu latul din marginea careului. După reuşita Sănătăţii, FC Zalău şi-a trecut în cont câteva ocazii de a marca, dar tabela a rămas neschimbată până la pauză.
După şapte minute de la reluare, echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după ce Ungureanu a lovit balonul cu mâna în propriul careu. Penalty-ul a fost executat şi transformat de Gabriel Ţiriac. Deşi sperau la o revenire, zălăuanilor li s-au năruit toate speranţele în minutul 58, când portarul Man a fost eliminat după ce a prins balonul în afara suprafeţei propriei porţi. Locul său în poartă a fost luat de portarul leton, Edgars Portnojs, iar cel care a păsărit terenul a fost Daniel Supuran.
Sănătatea a profitat din plin de inferioritatea numerică a Zalăului, iar până la final a mai înscris de trei ori. Csoka Andrei a marcat pentru 2 – 1 în minutul 63, după o eroare a atacantului Marinaş, iar în minutul 70, Nicula a făcut 3 – 1. Tabela a fost închisă în al doilea minut de prelungire, de către Csoka Andrei, care a reuşit „dubla”.
În celălalt meci al etapei, Unirea Jucu s-a impus cu scorul de 4 – 1 pe terenul echipei Unirea Dej.
FC Zalău va sta în etapa viitoare, programată vineri, 2 mai, iar patru zile mai târziu va primi vizita echipei Unirea Jucu.
FC Zalău: Cristian Man – Vlad Lung, Cosmin Cosma, Viorel Ionaşcu, Cristian Molnar, Mihai Cherecheş, Daniel Bogman, Gabriel Ţiriac, Daniel Supuran, Andrei Şulea şi Adrian Marinaş. Au mai evoluat: Edgars Portnojs, Alexandru Pop, Raul Silaghi şi Radu Marian. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros

 

One Thought to “S-a repetat istoria”

Leave a Comment