Robert Szilagyi va fi numit subprefect abia după alegerile europarlamentare

Deși săptămâna trecută președintele UDMR Sălaj, Seres Denes, anunța că în ședința de Guvern de marți va fi emisă hotărârea prin care actualul subprefect, Lucian Băican, va fi schimbat din funcție cu consilierul județean Robert Szilagyi, acest lucru nu s-a întâmplat. ”Am considerat că este oportun ca subprefecții să rămână în funcții până după alegerile europarlamentare deoarece fac parte din diverse comisii tehnice de organizare a scrutinului”, afirmă Seres Denes.
După intrarea UDMR-ului la guvernare alături de PSD, una dintre condiții a fost și numirea unui maghiar pe postul de subprefect al județului Sălaj. Încă din luna martie, pentru acest post a fost vehiculat numele lui Robert Szilagyi, mâna dreaptă a deputatului Seres Denes. Pentru că nu era funcționar public, Szilagyi nu a putut fi numit subprefect încă de atunci. Așa că, după ce s-a ivit un post liber la Primăria din Crasna, Szilagyi a mers la concurs, a trecut cu brio probele și a devenit funcționar public. Urmează detașarea lui de la Primăria Crasna la Instituția Prefectului.

4 Thoughts to “Robert Szilagyi va fi numit subprefect abia după alegerile europarlamentare”

  1. basexu

    mana dreapta cu care se sterge Seres….capusa ca re papa tot……mai ceva ca si secretara de primarie

  2. Anonim

    un alt exemplu de coruptie din sistemul public de salarii. si culmea nimeni nu mai pare oripilat!

  3. Augustin

    De ce postul liber de functionar public n-a aparut de exemplu la Poiana -Blenchi. ,,Partidul e in toate ……….,,

  4. Isaia

    AUTORITATILE COMPETENTE sa verifice acest caz. Cum de a devenit functionar public? Cum de s-a gasit post liber chiar la Crasna ?
    Cum de nu s-a angajat pe acel post o alta persoana, desi ar fi interesati ?
    Unde s-a publicat anuntul de angajare ?
    Sunt n intrebari la care sa se gaseasca raspuns.

Leave a Comment