Ridicător din Slovacia pentru Remat Zalău

Ridicător din Slovacia pentru Remat Zalău

Campioana României la volei masculin a rezolvat şi problema ridicătorului. Remat Zalău a ajuns la un acord cu slovacul Michal Sladecek, după ce în ultimele două sezoane, când a şi devenit campioană a României, a colaborat cu brazilienii Adriano Lamb şi Raphael Margarido Vinhedo.

În vârstă de 31 de ani şi cu o talie de 1,81 metri, Sladecek a evoluat ultima dată la formaţia cehă VK Ceske Budejovice, grupare la care s-a transferat în 2006. În cele cinci sezoane, slovacul a devenit de patru ori campion al Cehiei cu Budejovice, o dată câştigător al cupei Cehiei şi al supercupei. De două ori a fost desemnat cel mai bun ridicător din campionatul ceh, cu formaţia Budejovice evoluând şi în Liga Campionilor.

Din 1999 până în 2006 a mai evoluat la VKP Bratislava (Slovacia), cu care a devenit vicecampion la finele sezonului 1999 – 2000, Inter Bratislava (Slovacia) în sezonul 2000 – 2001, Hypo Klagenfurt (Austria) în sezonul 2001 – 2002, Inter Bratislava (Slovacia) în sezonul 2002 – 2003, Tyrol Innsbruck (Austria), cu care devenit campion şi vicecampion al Austriei, iar în cupa Austriei a terminat de trei ori pe podium şi la Usti Nad Labem (Cehia) în perioada 2004 – 2006.

În naţionala Slovaciei are 35 de meciuri jucate.

Conducerea clubului Remat mai trebuie să rezolve problema celui de-al doilea centru, fiindcă încă nu se ştie dacă Andrei Laza va putea fi refăcut până la ora începerii campionatului.

Leave a Comment