Rezervele Zalăului i-au „furat” un set Constanţei

Tomis Constanţa – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (22 – 25, 25 – 18, 25 – 15, 25 – 23)

Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit miercuri după-amiaza duelul dintre campioana Tomis şi vicecampioana Volei Municipal Zalău, partidă în care ambele echipe au evoluat pe tot parcursul meciului cu jucătorii de rezervă. A fost ca un antrenament oficial pentru ambele echipe, având în vedere că zălăuanii nu putea urca pe primul loc chiar şi în cazul unei victorii.
Vicecampioana şi-a adjudecat primul set la 22, după un act disputat în care Constanţa a intrat cu avantaj de două puncte la prima întrerupere tehnică, iar la cea de-a doua a avut Zalăul 16 – 13.
După primul set, jocul gazdelor a arătat din ce în ce mai bine, chiar dacă debutul parţialului secund i-a aparţinut tot Zalăului, care a condus cu 5 – 2. 8 – 6 a avut Constanţa la primul time-out tehnic şi 16 – 14 la cel de-al doilea, iar spre final diferenţa a crescut la şapte puncte.
Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în setul trei, câştigat de echipa campioană cu 25 – 15. 8 – 3 a arătat tabela la primul time-out tehnic şi 16 – 10 la cel de-al doilea.
Actul patru a fost din nou unul disputat, cu răsturnări de scor, iar campioana a avut la un moment dat avantaj de şapte puncte, conducând cu 18 – 11. De la 22 – 15 pentru campioană, zălăuanii au redus din diferenţă în final, iar de la 24 – 20, rezultatul final a devenit 25 – 23 pentru constănţeni.
În urma acestui rezultat, Tomis Constanţa se distanţează la şase puncte, în timp ce Zalăul râmăne cu 53 de puncte.
Tomis Constanţa: Stoyan – Petkov, Stancu, Vologa, Pavel şi Tănăsescu – libero. Au mai evoluat: Laza şi Rosic. Antrenori: Martin Stoev (principal) şi Radu Began (secund)
Volei Municipal Zalău: Marin Lescov – Gabriel Cherbeleaţă, Andrei Georgescu, Răzvan Olteanu, Mihai Taţra, Rareş Bălean şi Cornel Miron.

One Thought to “Rezervele Zalăului i-au „furat” un set Constanţei”

  1. Anonim

    Chiar nu inteleg titlul articolului. Cand Zalaul bate acasa cu 3-1, articolul suna asa „le-au dat momeala primul set”. Cand luam un set la Constanta cu rezervele (nici ei nu au jucat cu prima echipa), le „furam” un set. Eu cred ca noi am luat momeala cu acest antrenor, defapt cu familia Stoyev. Meciul se vedea de departe rezolvat.

Leave a Comment