Revenire spectaculoasă pentru FC Zalău, în amicalul cu Sănătatea Cluj

Sănătatea Cluj – FC Zalău 2 – 5 (2 – 2)

Pentru FC Zalău au marcat: Andrei Bălan (min. 32), Cosmin Sabou (min. 38), Andrei Teglaş (min. 49 şi 80) şi Mihai Bode (min. 58)

FC Zalău a obţinut marţi după-amiaza, la Cluj, a treia victorie consecutivă în amicalele disputate în acest an. Jucătorii pregătiţi de Marius Paşca şi Cristian Oros au dispus cu scorul de 5 – 2 de colega de serie din Liga a III-a, Sănătatea Servicii Publice Cluj, după ce clujenii au condus cu scorul de 2 – 0.
Scorul a fost deschis în minutul 14, iar în minutul 21 clujenii şi-au mărit avantajul. FC Zalău a avut însă o revenire spectaculoasă şi a reuşit să restabilească egalitatea până la pauză, prin atacantul Andrei Bălan şi mijlocaşul Cosmin Sabou. În partea a doua, zălăuanii au avut o evoluţie şi mai bună, marcând de trei ori, în timp ce gazdele nu au mai înscris niciun gol. Andrei Telgaş a dus scorul la 3 – 2, după numai patru minute de la reluare, iar al patrulea gol a fost înscris de Mihai Bode, în minutul 58. Cu zece minute înainte de fluierul final, Teglaş a reuşit „dubla”, stabilind scorul final.
„Mă bucur că băieţii au avut puterea de a reveni de la 0 – 2 şi au reuşit să câştige meciul. Sunt nemulţumit însă de greşelile individuale pe care unii jucători continuă să le facă. Sper însă ca prin antrenamente să reuşim să eliminăm aceste greşeli. Este îmbucurător că reuşim să marcăm meci de meci, cu excepţia primului amical, cel cu Universitatea Cluj. Îmi doresc ca jucătorii să aibă şi pe viitor aceeaşi atitudine ca în partida cu Sănătatea”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.
FC Zalău are programat sâmbătă un nou amical, la Felix, în faţa formaţiei din Liga a II-a, ASC Corona Braşov, echipă aflată, în această perioadă, în cantonament la Băile Felix.
În primele trei meciuri de verificare, Zalău a pierdut cu scorul de 0 – 5 în faţa Universităţii Cluj şi a câştigat disputele cu Olimpia Satu Mare (4 – 3) şi FC Maramureş Baia Mare (2 – 1).
FC Zalău: Alexandru Gudea (min. 45, Claudiu Chiş), Cătălin Anghel, Codruţ Bulz (min. 45, Claudiu Cornaci), Cosmin Cosma, Claudiu Ionaşu, Maior Istvan (min. 60), Raul Stanciu, Cosmin Sabou, Mihai Bode, Andrei Bălan (min. 60, Andrei Teglaş), Codruţ Ardelean (60, Vlad Ţiriac).

Leave a Comment