Reunirea echipei FC Zalău, cu 16 jucători

Fundaşul Codruţ Bulz şi juniorii Sebastian Moroti, Mihai Cherecheş, Marin Gliguţă şi David Balint au fost cei cinci absenţi, în timp ce playmakerul Cosmin Sabou a privit antrenamentul de pe margine, din cauza unei accidentări.

Lotul echipei FC Zalău s-a reunit luni dimineaţa, în vederea pregătirii pentru cea de-a doua parte a campionatului Ligii a III-a de fotbal. La reunirea echipei au fost prezenţi 16 de jucători, cei cinci absenţi fiind fundaşul Codruţ Bulz, Sebastian Moroti, Mihai Cherecheş, Marin Gliguţă şi David Balint. Bulz a fost învoit învoit de conducerea echipei pentru a putea susţine un examen la facultate, iar cei patru juniori nu au putut fi prezenţi din cauza programului şcolar. Deşi a fost prezent la prima întâlnire din acest an, playmakerul Cosmin Sabou a privit de pe margine şedinţa de pregătire, acesta acuzând, în continuare, uşoare dureri la muşchii inghinali.
În partea a doua a campionatului, în lotul echipei FC Zalău nu se vor mai regăsi Mădălin Trip şi Marius Dumiter, însă au fost aduşi doi jucători tineri, Cătălin Anghel şi Codruţ Ardelean, ambii aflându-se sub contract cu CS Barcău Nuşfalău.
„Sperăm ca obiectivele trasate la începutul campionatului, clasarea pe unul din primele cinci locuri şi întinerirea echipei să fie realizate. În acest sens am şi transferat doi jucători tineri, pe Codruţ Ardelean şi Cătălin Anghel. Sperăm să se integreze cât mai repede în lotul echipei. Sper să fim o echipă mai omogenă în partea a doua a campionatului şi să acumulăm cât mai multe puncte. Între noi şi ocupanta locului doi (Olimpia Satu Mare, n.r.) este o diferenţă de numai două puncte şi majoritatea meciurilor cu echipele din prima parte a clasamentului le jucăm pe teren propriu”, a declarat antrenorul Marius Paşca.
În atenţia tehnicianului zălăuan se află şi Andrei Lăcătuş, jucător originar din Chieşd, care a terminat junioratul la Viitorul Zalău, iar acum se află sub contract cu FCMU Baia Mare. Acesta a stat însă o perioadă scurtă la clubul băimărean, în prezent fiind împrumutat în Liga a IV-a sălăjeană, la AS Chieşd. „Şi Andrei Lăcătuş face parte din planurile mele ca antrenor. Chiar am discutat şi cu domnul preşedinte Morar, pentru a vedea în ce condiţii îl putem aduce la echipă. Probabil este plecat, fiindcă nu am reuşit încă să iau legătura cu el, dar ni-l dorim la echipă”, a mai declarat „principalul” echipei zălăuane.
În prima etapă din retur, programată la începutul lunii martie, FC Zalău va evolua, pe teren propriu, în faţa echipei Plimob Sighetu Marmaţiei.
Jucătorii prezenţi la reunirea echipei: Claudiu Chiş, Alex Gudea – Cosmin Cosma, Vasile Jula, Vlad Lung, Vlad Negrean, Claudiu Cornaci, Maior Istvan, Mihai Bode, Cosmin Sabou, Raul Stanciu, Viorel Ionaşcu, Gabriel Ţiriac, Andrei Teglaş, Gigi Gorga, Codruţ Ardelean şi Cătălin Anghel.

Leave a Comment