Returul Ligii a IV-a, amânat pentru a doua oară

Returul Ligii a IV-a de fotbal, din judeţul Sălaj, a fost, din nou, amânat, condiţiile meteorogolice fiind principala cauză care au dus la această decizie din partea conducerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj.

„Din păcate, am fost nevoiţi să amânăm, din nou, returul. Am purtat o discuţie cu toţi oficialii şi am convenit ca returul să înceapă peste o săptămână. Având în vedere că a plouat şi a nins foarte mult în ultimele zile cred că pe niciun teren nu se putea juca fotbal”, ne-a declarat Dan Costin, preşedintele AJF Sălaj.
Iniţial, partea a doua a campionatului judeţean de fotbal trebuia să înceapă în data de 17 martie, însă, după a doua amânare, prima etapă a returului a fost programată duminică, 31 martie.
Având în vedere că returul a fost amânat de două ori, programul părţii a doua a campionatului va suferi modificări. Cel mai probabil va avea loc o etapă intermediară, pe data de 1 mai, urmând să se joace chiar şi sâmbăta dinaintea Paştelor, în data de 4 mai.
Programul primei etape: Flacăra Halmăşd – Sportul Şimleu, Cetate Almaşu – CS Crasna, Gloria Bobota – AS Chieşd, CS Barcău Nuşfalău – Benfica Ileanda, Meseşul Treznea – Rapid Jibou. Dumbrava Gâlgău va sta.

Leave a Comment