Remiză la debut pentru echipele sălăjene din Liga a III-a

După ce s-au întâlnit miercuri în prima fază din Cupa României, duel câştigat de Sportul Şimleu la penalty-uri, cele două formaţii sălăjene din Liga a III-a au debutat sâmbătă în noua ediţie de campionat.
SCM Zalău a evoluat în deplasare, pe terenul echipei CAO Oradea, în timp ce Sportul Şimleu a primit vizita celor de la CSC Sânmartin.
Zalăul a început bine jocul de la Oradea, creându-şi ocazii încă din primele minute. Primele 15 minute s-au jucat aproape numai la poarta gazdelor, după care, situaţia în teren a început să se echilibreze. După câteva ocazii bune la poarta gazdelor, Zalăul a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 36, prin noua-achiziţie, Logon Maric, iar Raul Stanciu a transformat lovitura de pedeapsă. La scurt timp de la reluare, gazdele au marcat prin Marius Hosu, iar în ultima jumătate de oră, ambele echipe au avut şansa de a obţine victoria. CAO Oradea a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 85, după ce Andrei Pop a apărat execuţia lui Darius Costea, iar în finalul jocului, Zalăul a ratat o ocazie imensă, prin Mihai Petra.
Sportul Şimleu a jucat cu multă ambiţie în faţa celor Sânmartin, iar după zece minute de joc a deschis scorul prin jucătorul de culoare, Guiti Ismael. Oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 22, prin Denis Darai, la cabine întându-se cu scor de egalitate. Şimleuanii au rămas în inferioritate numerică în minutul 68, după eliminarea lui Bogdan Oltean, fază la care arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru formaţia vizitatoare. Penalty-ul a fost transformat de Sergiu Pop, însă, chiar şi în zece oameni, Sportul Şimleu nu a abandonat lupta. Adelin Neaga a înscris în minutul 78 pentru şimleuani, care au obţinut asttfel primul punct în Liga a III-a.
În etapa viitoare, SCM Zalău va primi vizita celor de la Someşul Dej, în timp ce şimleuanii vor evolua tot pe teren propriu, urmând să întâlnească CSM Satu Mare.

4 Thoughts to “Remiză la debut pentru echipele sălăjene din Liga a III-a”

  1. Anonim

    Echipele din sălaj slabe nivel liga 5 bani cheltuiti dejaba rusine Gurzau circiumaru rusine Marius Pasca siDutu va salvat Andi de la demitere

  2. Anonim

    Doar nu credeți că vor fi demisi6

  3. DESFINTARE echipa Simleu

    Echipa de fotbal din Simleu trebuie desfintata deoarece este creatia SULTANULUI si nimic din ce a facut el nu poate sa fie curat ! Pe 27 Septembrie mergem la vot si votam inteligent sa nu mai risipim bani pe fotbal si alte magarii!! Facem fabrici sa avem locuri de munca

  4. Anonim

    Și banii să meargă la Zalău pentru că ei știu cum să-i manareasca.

Leave a Comment