Rematul porneşte cu prima şansă în derby-ul sălăjean

Sâmbătă, ora 17, Sala „Silvania” din Şimleu
CS Phoenix Şimleu – Remat Zalău

Deşi partida dintre CS Phoenix Şimleu Silvaniei şi Remat Zalău, programată sâmbătă, de la ora 17, va avea loc la Şimleu Silvaniei, campioana României porneşte cu prima şansă, lucru recunoscut chiar şi de antrenorul Phonix-ului, Mircea Abraham. „Rematul porneşte cu prima şansă. Noi suntem o nouă-promovată, cu un buget mult mai mic decât ei, însă nu înseamnă că nu ne vom apăra corect şansele. Ne-am pregătit bine pentru acest meci şi dacă vom reuşi să jucăm la fel ca la Constanţa vom obţine ceva din acest meci. Sperăm să câştigăm cel puţin un punct. Însă, indiferent de rezultat, sunt convins că va fi un spectacol voleibalistic”, consideră fostul internaţional.
Şi libero-ul Rematului, Adrian Feher, consideră că echipa gazdă porneşte cu şansa a doua. „Respectăm adversarul, dar şansele sunt foarte mici să ne întoarcem învinşi de la Şimleu. S-a văzut în ultimele meciuri că începem să arătăm ca o adevărată echipă, iar rezultatele nefavorabile din primele etape ne face să abordăm cu o ambiţie şi mai mare etapele care au ma rămas de disputat până la finalul turului. Într-adevăr este un derby-ul sălăjean, dar aici nu cred că ar trebui să existe orgolii atâta timp cât în ambele echipe sunt mulţi jucători proveniţi din alte părţi”, este de părere Adrian Feher.
Rematul se află pe locul opt în clasament înaintea duelului de sâmbătă, cu şapte puncte acumulate, în timp ce Phoenix Şimleu ocupă locul şapte, cu opt puncte.

Leave a Comment