Remat Zalău rămâne fără niciun trofeu în acest sezon

Finala Cupei României: Remat Zalău – Tomis Constanţa 0 – 3 (16 – 25, 22 – 25, 26 – 28)
Câştigătoarea eventului din sezonul trecut nu a reuşit să câştige în acest sezon nici Cupa României, după ce în campionat a obţinut doar medaliile de bronz.
În „Final-Four”-ul Cupei României s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă, la Craiova, cele patru semifinaliste fiind Remat Zalău, Tomis Constanţa, Unirea Dej şi Dinamo Bucureşti.
Echipa zălăuană a întâlnit Dinamo Bucureşti în semifinale, de care a dispus cu un sec 3 – 0. Doar actul trei a fost ceva mai disputat, bucureştenii ajungând pînă la 23, după ce Rematul s-a impus la 19 şi la 18 în primele două parţiale.
Tot după trei seturi s-a încheiat şi cealaltă semifinală, Tomis Constanţa câştigând duelul cu formaţia dejeană.
Finala a pus faţă-n faţă campioana sezonului trecut şi câştigătoarea din acest an a Diviziei A1. Formaţia zălăuană a încercat să obţină cât mai mult din duelul cu echipa constănţeană, însă nu a reuşit să câştige niciun set.
Actul întâi s-a încheiat repede, Tomisul câştigând la pas. Rematul nu a început deloc bine şi le-a dat posibilitatea adversarilor să se desprindă rapid la 6 – 2, moment în care Aurel Vlaicu a şi solicitat întreruperea jocului. Primul time-out tehnic a găsit Zalăul la cinci puncte în spatele Constanţei, iar la al doilea diferenţa a fost de şase puncte în favoarea echipei de la malul mării. Voleibaliştii zălăuani nu au mai putut răsturna situaţia până la final şi au pierdut la 16.
Joc mult mai echilibrat în setul doi, chiar dacă începutul de partidă i-a aparţinut tot Tomisului. După 8 – 3 pentru Constanţa la primul time-out tehnic, Zalăul a egalat la 11 şi chiar a preluat conducerea, 14 – 13. S-a mers aproape cap la cap până spre final, însă, de la 21 – 21, Constanţa s-a desprins decisiv şi s-a impus la 22.
Rematul a început mai bine ultimul parţial, având pentru prima dată în meci un avans de două puncte, la scorul de 6 – 4. S-au făcut chiar trei, la 10 – 7, dar Tomis a egalat la 17. Pe final, zălăuanii au reuşit să se desprindă, din nou, la două puncte, 21 – 19 şi chiar au avut minge de set la 24 – 22. N-au ştiut însă profita, iar Constanţa a egalat la 24, după care s-a impus în prelungiri, cu 28 – 26.
Remat Zalău: Stoian, Nagy, Mihalcea, Gheorghiţă, Veloso, Tebieş şi Feher – libero. A mai evoluat: Mărieş. Antrenori: Aurel Vlaicu şi Ovidiu Macarie
Tomis Constanţa: Gonzalez, Gontariu, Spînu, Bojovic, Stoykov, Terzic şi Samardzic – libero. Au mai evoluat: Tănăsescu, Stancu şi Lescov. Antrenor: Martin Stoev

3 Thoughts to “Remat Zalău rămâne fără niciun trofeu în acest sezon”

  1. David

    La anul castigam totul !!!!

  2. Anonim

    La’ anu si la multi ani!

  3. zalaucu

    cum asa ????!!!nu a castigat trofeul cotoaia???

Leave a Comment