Regal pugilistic sub Meseş. Prima gală de box profesionist organizată la Zalău

Pentru prima dată în istorie, Zalăul va găzdui o gală de box profesionist. Evenimentul este programat vineri, începând cu ora 18, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, accesul în sală fiind posibil începând cu ora 17:30. Biletele rămase spre vânzare mai pot fi achiziţionate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău sau on-line pe www.iabilet.ro.

Gala „Florian Fighting Championship” este organizată de Asociaţia Club Sportiv Florian Fighting Sport, cu sprijinul arbitrului internaţional, Viorel Plosca, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de box.

Evenimentul va cuprinde 10 meciuri, dintre care 7 meciuri de palmares, iar 3 pentru centuri. Va fi pusă în joc o centură UBF categoria grea şi două centuri IBA la categoriile 69 şi 76 kilograme. Main event-ul galei va fi duelul dintre sălăjeanul Andrei Florian şi Sladan Janjanin (Bosnia Herţegovina), la categoria 76 kilograme, pentru câştigarea centurii IBA.

„Va fi cel mai greu meci din cariera mea, împotriva campionului european şi internaţional, Sladan Janjanin, un sportiv cu 40 de victorii, dintre care, 26 prin knock-out. M-am pregătit intens pentru această gală, la care sper să vină cât mai multă lume din Zalău şi din celelalte zone ale judeţului. Va fi un adevărat spectacol, cu 10 meciuri şi cu trei centuri puse în joc. Nu rataţi cel mai important eveniment pugilistic din istoria Sălajului”, a declarat pugilistul Andrei Florian.

Cântarul oficial şi conferinţa de presă dinaintea galei sunt programate joi, începând cu ora 18, în zona de mese din incinta Centrului Comercial „Zalău Value Centre”.

 

 

One Thought to “Regal pugilistic sub Meseş. Prima gală de box profesionist organizată la Zalău”

  1. […] Profesioniste de box. Evenimentul va cuprinde 10 meciuri, dintre care 7 meciuri… Articolul Regal pugilistic sub Meseş. Prima gală de box profesionist organizată la Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment