Raul Stanciu s-a întors la FC Zalău

La fel ca şi Cosmin Sabou şi Cosmin Cosma, Raul Stanciu nu s-a înţeles nici el cu cei din conducerea echipei FC Arieşul 1907 Turda, iar luni ar putea ajunge la o înţelegere cu preşedintele Ion Morar, pentru a evolua şi în sezonul viitor la FC Zalău

După ce a susţinut probe de joc la o serie de echipe atât din Liga a II-a, cât şi la formaţii din Liga a III-a, mijlocaşul sălăjean Raul Stanciu va evolua în sezonul următor tot la FC Zalău. Chiar dacă, la un moment dat, persoane din conducerea clubului au afirmat că, dacă jucătorul nu se va prezenta la lot până înainte ca FC Zalău să plece în cantonamentul de la Borsec nu va mai intra în calculele antrenorilor, jucătorul are şanse foarte mari să fie reprimit în lot. Ceea ce ne face să credem acest lucru este faptul că, preşedintele Ioan Morar a afirmat, la un moment dat, că nici Sabou şi Cosma nu mai intră în calculele conducerii pentru sezonul viitor, iar în cele din urmă s-a revenit asupra deciziei.
Tatăl jucătorului, Emanoil Stanciu, primarul comunei Treznea, ne-a dezvăluit că luni va purta ultimele tratative cu cei din conducerea clubului, ca jucătorul să rămână la clubul de sub Meseş. „Am ales să rămână la FC Zalău. Nu a plecat în cantonament cu echipa, dar s-a pregătit alături de juniorii republicani, iar luni vom avea o ultimă discuţie, pentru a vedea în ce condiţii se va semna contractul şi pe ce perioadă”, a afirmat tatăl jucătorului.
Primarul din Treznea s-a arătat dezamăgit de faptul că fiul său nu a rămas la FC Bihor, una dintre formaţiile la care jucătorul a susţinut probe în aceast vară. „La FC Bihor au fost peste 40 de jucători în probe de joc, iar Raul a fost printre jucătorii care au dat cel mai bun randament. Foarte interesant însă că nici unul dintre cei care au avut cele mai bune evoluţii nu au fost selectaţi să rămână la echipă. Probabil, primează altceva, nu valoarea şi calităţile jucătorului. La toate echipele la care am fost ni s-a promis că va fi bine, dar, din păcate, mulţi conducători de cluburi doresc să alcătuiască echipe competitive, iar de câştigat să aibă numai ei”.
Jucătorul nu a ajuns la o înţelegere nici cu oficialii echipei FC Arieşul 1907 Turda, formaţie care va fi antrenată în sezonul viitor de Marius Paşca. „La Turda chiar mi-aş fi dorit să rămână, fiindcă aveam siguranţa că va juca titular, din moment ce era Marius Paşca antrenor. El îl cunştea deja bine şi ştia ce calităţi are. M-aş fi bucurat să colaboreze, în continuare, cu Marius Paşca, fiindcă este un antrenor bun, care spune lucrurilor pe nume. Probabil acesta a fost şi motivul pentru care cei de la FC Zalău au renunţat la el. Raul nu a rămas nici la Turda, deoarece clubul are anumite probleme financiare şi nu am avut siguranţă că vor fi rezolvate”, a închieat Emanoil Stanciu.
FC Zalău se va întoarce sâmbătă din cantonamentul de şase zile efectuat în staţiunea Borsec, iar de luni, jucătorii continuă pregătirea pe plan local, urmând ca miercuri să susţină primul meci oficial din noul sezon. Echipa antrenată de Vasile Jula şi Cristian Oros va juca în faza a II-a a Cupei României, împotriva sătmărenilor de la Talna Oraşul Nou.

One Thought to “Raul Stanciu s-a întors la FC Zalău”

  1. fumu

    domnule primar ai impresia ca la zalau sunt alte interese decat cele financiare?

Leave a Comment