Raul Crecan şi Paul Parnău, cele mai bune clasări la Cupa României

Toate cele trei cluburi cu secţii de atletism din Zalău au avut reprezentanţi la Cupa României la cros, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, la Băile Felix.
CSM Zalău a avut o singură reprezentantă, Paula Todoran, care s-a clasat pe locul cinci la categoria seniori, în proba de 8.000 de metri. Locul întâi l-a ocupat Cristina Frumuz, de la CSU Galaţi, în timp ce o altă zălăuancă, Simona Maxim, legitimată la CSM Oneşti a abandonat cursa. Pentru fosta atletă a CSM Zalău este al doilea abandon consecutiv, Simona Maxim abandonând şi cursa din cadrul Campionatului Naţional de maraton, de luna trecută.
CSS Zalău a participat cu şapte sportivi, cel mai bun rezultat fiin obţinut de Raul Crecan, sportivul pregătit de Nelian Ianchiş clasându-se pe locul doi la categoria juniori III. Tot pe poziţia secundă s-a clasat şi Paul Parnău, de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, antrenat de Lucian Bârlogeanu.
De la LPS „Avram Iancu” Zalău s-a clasat pe podium şi echipa de juniori III, antrenată de Teodor Bidian şi Paula Todoran. Cătălin Marian – locul şase la individual, Claudiu Meleg – locul şapte, Alex Florescu – locul 31 şi Daniel Onicaş – locul 38 s-au clasat pe locul trei la echipe.
Juniorii I – Rareş Nisipeanu, Florin Meleg, Raul Berbenţi şi Narcis Fechete s-au clasat pe locul patru în clasamentul pe echipe, aceştia fiind pregătiţi de Teodor Bidian şi Lucian Bârlogeanu.
Denisa Şomoi, junioară III la LPS „Avram Iancu Zalău” s-a clasat pe locul 15 în cursa de 2.000 de metri, un loc onorabil în opinia antrenorului Teodor Bidian.
Ioana Dan, fostă altetă la CSS Zalău, actualmente la CSA Steaua Bucureşti, s-a clasat pe locul cinci la tineret, în cursa de 6.000 de metri.

Leave a Comment