Rapid Jibou, remiză în primul amical din acest an

Cu o săptămână înainte de participarea la ediţia din acest an a Cupei AJF Sălaj, Rapid Jibou, campioana judeţului Sălaj, a susţinut un joc de verificare, primul din acest an. Echipa pregătită de Florin Morar a întâlnit Unirea Iclod, ocupanta locului şase în Liga a IV-a Cluj. Partida a avut loc duminică, pe Iclod Arena, o bază sportivă modernă unde au susţinut amicale în această iarnă şi o serie de echipe din Liga a III-a.

Formaţia de pe malul Someşului a avut o prestaţie onorabilă în faţa echipei clujene, terminând la egalitate duelul cu Unirea Iclod, 3 – 3, după ce Rapidul a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1. Scorul l-au deschis jibouanii, prin Marius Leitan, fostul căpitan al echipei Sportul Şimleu, transferat în această iarnă. Gazdele au restabilita egalitatea prin Valentin Dîrjan, dar formaţia sălăjeană a trecut din nou în avantaj, Bogdan Ciaca fiind al doilea marcator al Rapidului. Până la pauză, Iclod a restabilit din nou egalitatea, marcator fiind Marius Cupşa.

În partea secundă, Unirea Iclod a trecut în avantaj, Svichi Armand transformând o lovitură de pedeapsă. Şi Jiboul a beneficiat de un penalty până la final, Mihai Bode fiind cel care a stabilit scorul final.

Rapid Jibou: Adrian Noţigan – Marius Cheţa, Marius Leitan, Ionuţ Blaga, Flaviu Conţ, Gabriel Buda, Alex Turcu, Flaviu Bărnuţiu, Bogdan Ciaca, Mihai Bode şi Gabriel Ţiriac. Au mai evoluat: Tudor Mare – Vlad Lazăr, Marius Muntean, Vlad Tohat, Vlad Ţiriac şi Răzvan Meleg. Antrenor: Florin Morar

 

One Thought to “Rapid Jibou, remiză în primul amical din acest an”

  1. […] Cu o săptămână înainte de participarea la ediţia din acest an a Cupei AJF Sălaj, Rapid Jibou, campioana judeţului Sălaj, a susţinut un joc de verificare, primul din acest an. Echipa pregătită de Florin Morar a întâlnit Unirea Iclod, ocupanta locului şase în Liga a IV-a Cluj. Partida a avut loc duminică, pe Iclod Arena, o bază sportivă modernă unde au susţinut amicale în această iarnă şi o serie de echipe din Liga a III-a. Formaţia de pe malul Someşului a avut o prestaţie onorabilă în faţa echipei clujene,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment