Rapid Jibou, învinsă în al doilea amical al verii

Stadionul „Rapid” din Jibou a fost joi după-amiaza gazda uni joc de verificare între Rapid Jibou şi juniorii republicani de la CFR Cluj, formaţie ce a terminat pe locul patru sezonul trecut al Campionatului Naţional rezervat juniorilor Under 17. Echipa antrenată de Emil Ionaş a mai susţinut un amical în această vară, împotriva echipei Someşul Someş Odorhei, scorul fiind 4 – 4. De această dată, adversarii au fost peste ceea ce înseamnă nivelul Ligii a IV-a din judeţ, iar antrenorul clujenilor, Mugurel Dan, a aliniat două „garnituri” diferite în cele două reprize.
Prima parte s-a terminat la egalitate, 2 – 2, golurile jibouanilor fiind marcate de atacantul Andrei Teglaş. În partea secundă, CFR Cluj a folosit echipa de bază, iar situaţia s-a schimbat în teren, oaspeţii marcând de patru ori în repriza a doua.
Rapidul nu a arătat rău în prima parte, însă lipsa unei pregătiri fizice centralizate s-a văzut în partea secundă, în care juniorii „feroviarilor” au dominat jocul.
De menţionat faptul că formaţia de pe malul Someşului este la începutul pregătirilor, nefiind stabilit încă nici lotul cu care va aborda noua ediţie a Ligii a IV-a, una în care se doreşte câştigarea campionatului judeţean şi promovarea în Liga a III-a.
Rapid Jibou: Adrian Noţigan – Vlad Lazăr, Cristian Ţurcaş, Radu Blaga, Vlad Paşcalău, Vlad Buda, Bogdan Ciaca, Gabriel Ţiriac, Paul Pintea – Ciprian Pavel şi Andrei Taglaş. Au mai evoluat: Chechedi – Miron, Forna, Ileş, Clepa. Antrenor: Emil Ionaş

Leave a Comment