Rapid Jibou, invinsa cu scor fluviu

Rapid Jibou, invinsa cu scor fluviu

Gruparea de pe malul Somesului a sustinut sambata un amical impotriva echipei din Liga a II-a, FC Bihor, meciul avand loc pe Stadionul Municipal Bihorul. Diferenta dintre cele doua echipe s-a putut observa clar inca dinaintea inceperii meciului, bihorenii avand la dispozitie un lot de 34 de jucatori, in timp ce jibouanii s-au prezentat la meci cu un lot de 16 jucatori, din care opt juniori. La cererea conducerii bihorene, meciul a durat trei reprize a cate 35 de minute, ca antrenorii echipei FC Bihor sa poata rula tot lotul avut la dispozitie.

Astfel, in prima repriza, FC Bihor a inceput cu formula de baza, adica cu echipa care a evoluat si in sezonul trecut al Ligii a II-a, la finalul careia scorul a fost 4 – 1. In partea a doua, antrenorul Ioan Petcu a introdus in teren rezervele, iar jibouanii au incasat un singur gol. In repriza a treia a fost randul jibouanilor sa faca schimbari, introducand in teren juniorii aflati pe banca de rezerve. Este adevarat ca si in echipa oradeana au intrat in teren tot juniori, insa cei care in urma cu ceva vreme deveneau campioni nationali. Pana la final, FC Bihor a mai inscris de sapte ori, iar scorul final a fost 12 – 1.

Rapid Jibou: Chechedi – Botos, Puscas, Opris, Iacob, Turcu, Roja, A. Farcas, Pascalau, Teglas, Cotut. Au mai evoluat: Moldovan, Surducan, Ionescu, Puscas, Haiduc. Antrenor: Adrian Farcas.

George Cotut, in probe la FC Bihor?

Desi se afla inca sub contract cu FC Targoviste, jibouanul George Cotut ar putea evolua in sezonul viitor pentru FC Bihor. Revenit acasa in week-end, Cotut a facut parte din lotul echipei Rapid Jibou in amicalul de sambata, cu FC Bihor. Acesta a avut o evolutie buna pe perioada in care a evoluat, inscriind si golul de onoare pentru jibouani. Prestatia lui Cotut i-a incantat pe oficialii clubului bihorean, care vor sa-l duca in probe joc pe jibouan.

Leave a Comment