Jucatorii veniti in probe nu au confirmat

Jucatorii veniti in probe nu au confirmat

FC Zalau a sustinut sambata, la Oradea, primul amical al verii, in compania echipei Luceafarul Oradea, formatie ce a promovat in aceasta vara in Liga a III-a. Tehnicianul Marius Pasca le-a oferit posibilitatea sa evolueze, tuturor jucatorilor pe care i-a avut la dispozitie, insa, evolutia jucatorilor veniti in probe a lasat de dorit. Cu o formula de start alcatuita din opt jucatori noi, FC Zalau a aratat ca o echipa de incepatori in prima parte a meciului, la finalul careia scorul avea sa fie 6 – 0. Gazdele au deschis scorul inca din primul minut, prin Ianc, iar in minutul doi aveau sa inscrie din nou, prin Neaga. Acesta a mai inscris de trei ori pana la pauza, iar Codoban a treansformat o lovitura de pedeapsa pe care tot el a si obtinut-o. In partea secunda, Pasca a schimbat echipa in totalitate, iar jocul s-a echilibrat. Bihorenii au mai inscris doar doua goluri, prin Monenciu (min. 47 si 51), iar FC Zalau a marcat golul de onoare prin Bode, in minutul 67. Marius Pasca nu a dorit sa dea prea multe declaratii dupa meci, rezumandu-se doar la a spune ca evolutia echipei din prima repriza a fost extrem de stearsa. Gruparea de la poalele Mesesului va sustine maine, la Jibou, meciul din cadrul primei faze a Cupei Romaniei, in compania echipei locale, Rapid, meciul urmand sa inceapa de la ora 17:30. Vineri, FC Zalau se va deplasa la Baia Mare, pentru a sustine un amical cu nou-promovata in Liga a II-a, FC Baia Mare.

FC Zalau in prima repriza: Madaras Csaba – Ciprian Lari (LPS Bistrita), Marius Rusu (Scoala de Fotbal Ivansuc Cluj), Bogdan Barnutiu, Robert Vegh, Robert Popescu (ACU Aard), Radu Crisan (LPS Bistrita), Kiss Adrian, Cristian Chis, Tiberiu Tus (CS Barcaul Nusfalau), Ionut Moldovan (Somesul Oar). A mai evoluat: Razvan Ladar (LPS Bihor).

FC Zalau in repriza a doua: Claudiu Chis – Cristian Mocean, Cosmin Cosma, Vasile Jula, Ionel Potra, Ionut Podina, Maior Istvan, Gabriel Craciun, Mihai Bode, Claudiu Chiorean, Marian Ignat. Au mai evoluat: Vlad Lung, Gigi Gorga si Paul Chis. Antrenori: Marius Pasca (principal), Cristi Oros (secund).

Leave a Comment