Rapid Jibou încearcă imposibilul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Rapid Jibou, câștigătoarea eventului în Sălaj, va reprezenta județul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Tragerea la sorți a fost una cu ghinion pentru formația de pe malul Someșului, jibouanii urmând să întâlnească CSM Sighetu Marmației, câștigătoarea Ligii a IV-a Maramureș. Sighetenii au lot mai valoros, cu jucători care până nu de mult au activat în Liga a III-a. Clubul maramureșean dispune de toate condițiile necesare promovării și activării în eșalonul trei, jucătorii fiind remunerați și în Liga a IV-a cu salarii ce depășesc nivelul campionatului județean. La adversara Jiboului evoluează și doi fotbaliști ce au activat la echipele sălăjene în sezoanele anterioare, Andrei Șumlea la SCM Zalău și Gabriel Caba la Sportul Șimleu.

“Întâlnim o echipă mai bine organizată din toate punctele de vedere, o echipă ce-și dorește foarte mult să promoveze în Liga a III-a. Jucătorii beneficiază de condiții ce depășesc nivelul Ligii a IV-a și, cu siguranță vor face tot posibilul să-și îndeplinească obiectivul. Noi nu vom putea conta pe o serie de jucători importanți care, din diverse motive, nu vor putea fi prezenți la jocul de sâmbătă, însă vom încerca să facem față nivelului. Am convingerea că jucătorii care vor intra pe teren vor da totul pentru a obține victoria”, a declarat Florin Morar, antrenorul echipei Rapid Jibou.

Partida tur dintre Rapid Jibou și CSM Sighetu Marmației este programată sâmbătă, la ora 18, pe Stadionul “Rapid” din Jibou, iar returul, o săptămână mai târziu, la Sighetu Marmației.

3 Thoughts to “Rapid Jibou încearcă imposibilul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a”

  1. […] Rapid Jibou, câștigătoarea eventului în Sălaj, va reprezenta județul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Tragerea la sorți a fost una cu ghinion pentru formația de pe malul Someșului, jibouanii urmând să întâlnească CSM Sighetu Marmației, câștigătoarea Ligii a IV-a Maramureș. Sighetenii au lot mai valoros, cu jucători care până nu de mult au activat în Liga a III-a. Clubul maramureșean dispune de toate condițiile necesare promovării și activării în eșalonul trei, jucătorii fiind remunerați și în Liga a IV-a cu salarii ce depășesc nivelul campionatului județean. La… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Pai daca-i imposibil,de ce mai incearca ? „ziaristi”!

    1. Anonim

      E o figură de stil, dar pentru unii e greu@

Leave a Comment