Rapid Jibou, fără adversari în Liga a IV-a

Runda cu numărul nouă din Liga a IV-a de fotbal a programat şi derby-ul dintre CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, ocupantele primelor două locuri. Liderul, Rapid Jibou, avea şapte victorii până la acest meci din tot atâtea meciuri disputate şi un golaveraj de 48 – 7, în timp ce Nuşfalăul avea cinci victorii şi o înfrângere în şase partide disputate.

În cele din urmă, partida de pe malul Barcăului a rămas un derby doar pe hârtie, în teren, jibouanii conduşi de Florin Morar controlând jocul de la un capăt la altul. Oaspeţii au intrat cu 3 – 0 la cabine, iar în partea a doua au mai marcat de două ori, în timp ce gazdele au înscris golul de onoare în ultimul minut.

Pentru Rapid au marcat Ionuţ Blaga, Vlad Buda, Gabriel Ţiriac, Mihai Bode şi Flaviu Bărnuţiu, iar pentru gazde a înscris Tonko Robert.

Tot în etapa de la finalul săptămânii trecute, AS Cosniciu a remizat pe teren propriu, 1 – 1 cu Luceafărul Bălan, remiză înregistrându-se şi în partida dintre Ardealul Crişeni şi Someşul Odorhei, încheiată cu scorul de 3 – 3. AS Chieşd s-a impus cu 4 – 0 în deplasarea de la Rapid Zimbor, iar ACS Bănişor Peceiu a învins cu 5 – 2, tot în deplasare, Venus Giurtelec.

În urma rezultatelor din etapa a noua, pe primul loc se menţine Rapid Jibou, cu 24 de puncte şi un golaveraj de 53 – 8, în timp ce Nuşfalăul a coborât pe locul trei. Locul doi este ocupat de Someşul Odorhei, cu 15 puncte, la egalitate cu Nuşfalăul, dar cu un golaveraj mai bun.

Ultimele două locuri sunt ocupate de AS Venus Giurtelec şi Ardealul Crişeni, fiecare cu câte patru puncte.

Leave a Comment