Rapid Jibou, eliminată din Cupa României

Unirea Sălăţig a produs surpriza fazei a IV-a din faza judeţeană a Cupei României, eliminând formaţia Rapid Jibou, echipă ce a terminat pe locul trei în sezonul trecut al Ligii a IV-a de fotbal şi a ajuns până în finala Cupei României. Surpriza este cu atât mai mare cu cât formaţia din Sălăţig a evoluat în sezonul trecut în Seria Est a Ligii a V-a. Scorul pauzei a fost egal, 1 – 1, dar în partea secundă jibouanii nu au mai reuşit să ţină pasul cu gazdele, Unirea Sălăţig reuşind să mai înscrie de trei ori, în timp ce jibouanii au făcut-o o singură dată.

Someşul Odorhei a trecut fără nicio emoţie de AS Chieşd, pe care a învins-o cu 5 – 1, după ce scorul pauzei a fost tot în favoarea gazdelor, 3 – 1.

Dumbrava Gâlgău continuă şi ea aventura în Cupa României, după ce s-a impus cu un categoric 3 – 0, pe terenul celor de la Olimpia Rus.

Gloria Bobota a fost eliminată de Real Crişeni, cu scorul de 4 – 2, după ce în prima parte a întâlnirii niciuna dintre echipe nu reuşise să marcheze.

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României din sezonul trecut, Flacăra Halmşd, rămâne favorită la câştigarea trofeului, după ce s-a impus cu 4 – 0, în deplasare, în faţa echipei Unirea Hereclean.

În „horă” a rămas şi CS Barcău Nuşfalău, echipa pregătită de Adrian Damian câştigând cu 4 – 1 pe Stadionul „Măgura” în faţa celor de la Sportul Şimleu.

În altă ordine de idei, startul noului sezon al Ligii a IV-a de fotbal ar putea fi amânat, după ce iniţial a fost programat duminică, 26 august. Joi, de la ora 18, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal va avea loc o şedinţă cu toţi delegaţii echipelor din Liga a IV-a, în care se va stabili şi data la care va începe campionatul judeţean.

Rezultatele complete şi marcatorii din faza a IV-a a Cupei României:

Someşul Odorhei – AS Chieşd 5 – 1 (3 – 1)

Au marcat: Narcis Arghilean (min. 8, 80), Paul Chiş (min. 36, 40, 82)

, respectiv George Porumb (min. 22),

Olimpia Rus – Dumbrava Gâlgău 0 – 3 (0 – 2)

Au marcat: Adrian Pop (min. 20), Mihai Mureşan (min. 22), Adrian Călăcean (min. 90)

Real Crişeni – Gloria Bobota 4 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Ioan Breban (min. 70, 75 şi 80), Flaviu Maioş (min. 86), respectiv Varga Josef (min. 54, 90+2)

Unirea Hereclean – Flacăra Halmăşd 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Adrian Gheţi (min. 35, 82), Adrian Dregan (min. 42), Ioan Moşincat (min. 61)

Sportul Şimleu – CS Barcău Nuşfalău 1 – 4 (0 – 1)

Au marcat: Nicolae Rad (min. 85), respectiv Ionuţ Vasarhely (min. 35), Nagy Cristian (min. 78), Lakatos Karoly (min. 90), Robert Orban (min. 90+2)

Unirea Sălăţig – Rapid Jibou 4 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Dinu Iacob (min. 24), Cătălin Perneş (min. 49), Darius Ungur (min. 73), Traian Cucioan (min. 81), respectiv Szekely Ferencz (min. 15), Alexandru Turcu (min. 81)

One Thought to “Rapid Jibou, eliminată din Cupa României”

  1. Cine se mai ocupa si de echipa aceea din Jibou? Ce faci , brutarule sef? alias balanel. amre echipa! rapid sau marfar? sau mocanita.

Leave a Comment