Rapid Jibou a fost premiată pentru câştigarea Ligii a IV-a

Rapid Jibou a devenit campioană judeţeană cu câteva etape înainte de încheierea actualului sezon din Liga a IV-a, iar duminică, în penultima rundă, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj a premiat formaţia de pe malul Someşului pentru câştigarea titlului judeţean.

Rapidul a întâlnit pe teren proprriu AS Chieşd, vicecampioana Sălajului, rezultatul final dintre cele două echipe fiind 7 – 2 în favoarea oaspeţilor. AJF Sălaj a premiat ambele echipe la final, festivitatea fiind oficiată de vicepreşedintele AJF Sălaj, Marius Cozma şi secretarul Leontin Moga.

AJF a oferit câte un set de tricouri, diplome, medalii şi câte un trofeu ambelor echipe, iar jibouanilor le-a înmânat şi tricourile de campioni.

Ultima etapă din cadrul actualului sezon este programată duminică, iar Rapid Jibou va evolua pe terenul celor de la Someşul Someş Odorhei, în timp ce AS Chieşd va primi vizita juniorilor de la Ip. Pentru campioana Sălajului va fi ultima verificare înaintea barajului de promovare în Liga a III-a, manşa tur fiind programată în 18 iunie, la Jibou, iar returul, o săptămână mai târziu, în Maramureş, cel mai probabil pe terenul formaţiei CSM Sighetu Marmaţiei, care pare favorită certă în finala cu Lăpuşul Târgu Lăpuş.

One Thought to “Rapid Jibou a fost premiată pentru câştigarea Ligii a IV-a”

  1. […] Rapid Jibou a devenit campioană judeţeană cu câteva etape înainte de încheierea actualului sezon din Liga a IV-a, iar duminică, în penultima rundă, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj a premiat formaţia de pe malul Someşului pentru câştigarea titlului judeţean. Rapidul a întâlnit pe teren proprriu AS Chieşd, vicecampioana Sălajului, rezultatul final dintre cele două echipe fiind 7 – 2 în favoarea oaspeţilor. AJF Sălaj a premiat ambele echipe la final, festivitatea fiind oficiată de vicepreşedintele AJF Sălaj, Marius Cozma şi secretarul Leontin Moga. AJF a oferit câte un set de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment