Radu Nistorescu a demisionat!

Având în vedere că anul trecut a fost modificată Legea 69/2000 – Legea Eduaţiei Fizice şi Sportului, majoritatea structurilor sportive de performanţă din România s-au văzut nevoite să-şi schimbe acţionariatul. Excepţie nu au făcut şi cele trei cluburi reprezentative din municipiu, însă, în cazul voleiului şi fotbalului, lucrurile au rămas neschimbate în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al clubului. La fotbal, lucrurile erau cât se poate de clare, având în vedere că preşedintele, Ioan Morar, provine din mediul privat, acesta reprezentând firma SC Nazareth Impex SRL. Lucrurile nu păreau, însă, la fel de clare în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al echipei de volei, ocupată de Radu Nistorescu, cel care deţine este administrator public în cadrul Primăriei Zalău.
La scurt timp după modificarea acţionaritatului clubului de volei, Nistorescu a anunţat că va mai rămâne în funcţia de preşedinte până se va găsi un înlocuitor, însă, cu toate că nu se cunoaşte încă numele acestuia, reprezentantul Primăriei şi-a depus demisia în cadrul şedinţei Comitetului Director, desfăşurată marţi dimineaţa.
„Am anunţat că nu voi mai rămâne mult timp în această funcţie încă din vara anului trecut, când a fost schimbat acţionariatul echipei, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul clubului de handbal. Primăria Zalău este, în acest moment, finanţator al clubului de volei şi nu era normal să rămân în continuare într-o funcţie de conducere la echipă, atâta timp cât reprezint şi Primăria acestui municipiu. Mi-am dat demisia, iar acţionarii se văd nevoiţi acum să-şi caute un alt preşedinte. Am convingerea că, în maxim o lună, lucrurile se vor aşeza pe făgaşul normal şi va exista un nou preşedinte. Voi fi alături de echipă în continuare, dar decizia de a demisiona am anunţat-o încă din vara anului trecut”, ne-a declarat Radu Nistorescu.
Acţionariatul Volei Club Municipal Zalău este compus în acest moment din firmele Primavera, Fibrex şi Avril.

Alte articole

8 Thoughts to “Radu Nistorescu a demisionat!”

 1. hgfd

  mai bine sa NU ramai alaturi de echipa ca oricum nu ai ajutat cu nimic aceasta echipa. Ba din contra

 2. k

  candidati cumva la alegerile pentru primaria zalaului??????????????

 3. Si eu care ma bucuram crezand ca a demisionat din functia de la primarie. Mama lor de titluri.

 4. Stoev

  Cum de in sfarsit s-a gandit sa faca un asa mare bine voleiului ???? Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!

 5. Cris

  Pierdere grea. Nu stiu daca se vor mai putea lupta baietii la titlu in acest an.

 6. Radu

  Da e o pierdere grea , nu mai avem ” LIBERO”… Omul era pe langa subiect oricum , se mai baga si el in seama ca de la primarie nu il stia nimeni in oras si judet .. Mai bine fara el ! Dar se abtine dansul..

Leave a Comment