Radu Căpîlnaşiu, primar Zalău: „Echipa din Zalău a produs o mare surpriză”

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă în ultima clubul de volei Tomis Constanţa, foarte puţini erau cei care se aşteptau la o victorie din partea Zalăului în finala Cupei României desfăşurată joi după-amiaza, în sala de sport de la Cheile Grădiştei. Pentru zălăuani, însă, meciu cu formaţia campioană a fost mult mai uşor decât cel din semifinala cu Dinamo Bucureşti, unde Volei Municipal s-a impus cu 3 – 2. Dacă în primul act al finalei, voleibaliştii de la malul mării au ajuns până la punctul 21, în celelalte două parţiale nu au reuşit să treacă de pragul „20”, pierzând la 19, respectiv la 18 ultimele două seturi.
„Echipa noastră, a Zalăului, a produs o mare surpriză prin această victorie categorică împotriva formaţiei Tomis Constanţa, câştigând Cupa României la volei masculin. Merită toate felicitările noastre întreaga echipă şi conducerea tehnică pentru modul în care s-au capacitat, concentrat şi au jucat în momentele importante”, a declarat primarul Radu Căpîlnaşiu.
Tomis Constanţa a ajuns în finală după ce a dispus în semifinale cu scorul de 3 – 0 de SCM Universitatea Craiova.

2 Thoughts to “Radu Căpîlnaşiu, primar Zalău: „Echipa din Zalău a produs o mare surpriză””

  1. […] În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă în ultima clubul de volei Tomis Constanţa, foarte puţini erau cei care se aşteptau la o victorie din partea Zalăului în finala Cupei României desfăşurată joi după-amiaza, în sala de sport de la Cheile Grădiştei. Pentru zălăuani, însă, meciu cu formaţia campioană a fost mult mai uşor decât cel din semifinala cu Dinamo Bucureşti, unde Volei Municipal s-a impus cu 3 – 2. Dacă în primul act al finalei, voleibaliştii de la malul mării au ajuns până la punctul 21, în celelalte două parţiale nu au reuşit să treacă de pragul “20”, …read more […]

  2. Anonim

    Semaforistul da declaratii despre sport, mai trebuie sa dea despre erectii si om s-a facut!

Leave a Comment