Pugiliştii zălăuani, câştigători la Cupa Castanelor

Devenită o tradiţie, Cupa Castanelor la box a avut loc şi în acest an cu ocazia Sărbătorii Castanelor de la Baia Mare. La competiţie au participat pugilişti din Hunedoara, Zalău, Baia Mare, Sighetul Marmaţiei, Oradea, Carei şi Satu Mare. Zalăul a fost reprezentat de trei pugilişti pregătiţi de antrenorii Ioan Popa şi Ioan Dragoş, toţi trei reuşind să se impună în faţa adversarilor.
La copii, categoria 40 de kilograme, Denis Stoica l-a învins pe Samuel Roman de la CSM Sighetul Marmaţiei. Paul Magdaş a obţinut o victorie şi mai clară la cadeţi, categoria 70 de kilograme, învingândul prin KO tehnic în prima repriză pe Eric Caba, de la CSM Baia Mare. „Evoluţiile sportivilor au fost bune, iar Paul Magdaş este un sportiv de viitor, faţă de care îmi leg mari speranţe la Campionatul Naţional de anul viitor pentru cadeţi”, ne-a declarat antrenorul Ioan Popa.
La Cupa Castanelor a fost prezent şi Paul Covaci, care l-a învins la tineret, categoria 75 de kilograme, pe Ovidiu Lăpuşte, de la Olimpia Satu Mare.
Până la finalul acestui an, pugiliştii de la CSM Zalău vor mai participa la trei competiţii: Gongul Bihorean, Memorialul „Angelco Sârbovan”, programat la Baia Mare şi Cupa Meseş, competiţie programată în prima săptămână a lunii decembrie, ajunsă în acest an la cea de-a XL-a ediţie.

Leave a Comment