Pugiliştii de la CSM Zalău s-au calificat în semifinalele Cupei României

Ediţia din acest an a Cupei României la box, rezervată seniorilor, se desfăşoară în această perioadă, la Iaşi, printre cei aproximativ 70 de participanţi numărându-se şi doi pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Adrian Popuţea (cat. +91 kg) şi Szabo Robert (cat. 75 kg). Ambii sportivi pregătiţi de Ioan Dragoş s-au calificat direct în sferturile de finală, unde au evoluat miercuri seara.

Câştigător al ediţie de anul trecut, Adrian Popuţea a trecut fără probleme de primul adversar, clujeanul Aurel Iancu, pe care l-a învins la o diferenţă mare de puncte. Şi Szabo Robert a acces în semifinalele Cupei României, după ce l-a învins la puncte pe Alexandru Bibiricea, de la CSM Reşiţa.
De menţionat că înainte să urce în ring, Adrian Popuţea a fost supus unui control antidoping, având în vedere că venea după o perioadă de şase luni de suspendare pentru dopaj.
Atât Popuţea, cât şi Szabo vor evolua joi seara în semifinalele competiţiei, iar vineri sunt programate finalele.
Sâmbătă, după încheierea competiţiei, este programată o gală între câştigătorii Cupei României şi echipa reprezentativă a Republicii Moldova.

Leave a Comment