Pugiliştii de la CSM Zalău, în ring după o pauză de şase luni

O parte din sportivii secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Zalău s-a deplasat zilel trecute la Giurgiu, acolo unde este programat în aceste zile Campionatul Naţional de Box rezervat categoriei Under 21. Antrenorul Adrian Popuţea a pregătit cinci sportivi la această categorie pentru evenimentul de la Giurgiu, dar, având în vedere situaţia creată din cauza pandemiei de coronavirus, la Naâionale s-a deplasat doar cu Paul Magdaş, sportivul cu cele mai mari şanse la obţinerea unei medalii. De altfel, acesta este şi obiectivul clubului pentru acest eveniment, obţinerea unui loc pe podium.
Paul Magdaş este unul dintre cele mai bune produse la ora actuală ale boxului zălăuan, fiind medaliat la Naţionalele de cadeţi, juniori şi tineret.
În luna octombrie este programat Campionatul Naţional pentru juniori, eveniment pentru care, antrenorii Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş pregătesc zece sportivi, urmând a stabili în zilele următoare cu cine va face deplasarea la acest eveniment.
În lunile în care competiţiile au fost blocate, pugiliştii de la CSM Zalău au efectuat pregătire individuală, dar şi câteva sparinguri în sala de antrenamente de la CSM Zalău.

One Thought to “Pugiliştii de la CSM Zalău, în ring după o pauză de şase luni”

  1. Vlad

    Oare au luat salarii pe astea 6 luni de pauza?
    Și mai are curajul Popotea sa mai comenteze de alți.. Mai bine ar tăcea.

Leave a Comment