Pugiliştii de la CSM Zalău boxează la „Centura Transilvaniei”

Sala Sporturilor „Horia Demian” găzduieşte începând de miercuri „Centura Transilvaniei”, o gală de box la care participă 90 de sportivi de la 21 de cluburi din România. În acest an se desfăşoară cea de-a IV-a ediţie, o competiţie la care urcă în ring şi pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.
La seniori, CSM Zalău îl are ca reprezentant pe Paul Covaci, care boxează la categoria 81 de kilograme, în timp ce la tineret vor evolua Cătălin Popa (64 kilograme) şi Cătălin Fiţ (69 de kilograme). Cel de-al patrulea reprezentant al CSM Zalău este Paul Magdaş, care participă la evenimentul de la Cluj cu Centrul Olimpic de juniori, unde a fost convocat în această vară.
Cătăin Fiţ s-a calificat direct în semifinale, unde urma să se dueleze cu învingătorul dintre Sabo Carol, campionul naţional de anul trecut şi Ioan Georgesc, din Ploieşti.
Şi Paul Magdaş are un adversar puternic, pe Daniel Anca, de la Reşiţa. Acesta din urmă este campionul de anul trecut şi cel care l-a învins în acest an pe Magdaş în finala Cupei României.
Covaci Paul are cele mai mare şanse de a obţine „Centura Transilvaniei”, acesta urmând să-l întâlnească în finala categoriei 81 de kilograme pe Samuel Gânţă, de la CSM Timişoara, un sportiv mai slab cotat decât pugilistul zălăuan.

Leave a Comment