Pugilistele de la CSM Zalău, câştigătoare la Cluj-Napoca

O delegaţie formată din şapte pugiliste de la Clubul Sportiv Municipal Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la o gală de box desfăşurată la Cluj-Napoca, „Cupa 16 februarie”, eveniment la care au mai fost prezente Box Club Arena Cluj, „U” Cluj, Voinţa Cluj, Speranţa Jucu, Gym Mar Strong Oradea şi CSS Hunedoara.
La evenimentul de la Cluj-Napoca au fost prezente sportivele de la CSM Zalău ce urmează să facă deplasarea luni la ediţia din acest an a Cupei României, astfel că gala de la poalele Feleacului a fost o ultimă verificare pentru sportivele antrenate de Adrian Popuţea.
„Fetele au avut o evoluţie foarte bună, toate câştigând duelul cu adversarele sale. Sunt mulţumit de evoluţuia lor şi sper să facă o figură frumoasă şi la Cupa României”, a declarat Popuţea.
Lotul CSM Zalău a fost compus din: Maria Telglaş (cat. 46 kg – cadete), Margareta Hidigan (cat. 50 kg. cadete) – Şimleu Silvaniei, Roxana Lingurar (cat. 52 kg. cadete) – Şimleu Silvaniei, Lucza Retana (cat. 56 kg. cadete) – Şimleu Silvaniei, Diana Tănăsescu (cat. 59 kg. cadete) – Şimleu Silvaniei, Dovlete Rafaela (cat. 60 kg. juniori) şi Elida Oşan (cat. 69 kg. tinere).
Cupa României este programată în perioada 25 februarie – 3 martie, iar obiectivul CSM Zalău este câştigarea a cinci medalii.
Miercuri dimineaţa, o delegaţie formată din sportivii Darius Forai şi Boda Ferench, condusă de antrenorul Ioan Dragoş, va participa la Campionatul Naţional de seniori Under 22, obiectivul fiind câştigarea unei medalii.
Şi pugiliştii au efectuat o ultimă verificare sâmbătă, având loc la Zalău un sparing la care au mai participat pugilişti de la Box Club MLG şi CSS Baia Mare.

Leave a Comment