Pugilistele de la CSM Zalău au cucerit opt medalii la Campionatul Naţional

Prezent cu o delegaţie formată din 11 pugiliste la Campionatul Naţional de la Năvodari, Clubul Sportiv Municipal Zalău a obţinut opt medalii la competiţia de la malul mării. 223 de sportive din întreaga ţară au fost prezente la ediţia din acest an a „Naţionalelor”, cea cu numărul 21.

Cel mai bun rezultat al delegaţiei zălăuane a fost obţinut de Diana Tănăsescu, la categoria 70 de kilograme – juniori, care a devenit campioană naţională. Trei medalii de argint au fost obţinute de Margareta Hidigan, la categoria 54 de kilograme – tineret, Andreea Ardelean, categoria 81 de kilograme – tineret şi Andreea Morar, categoria 66 de kilograme – tineret. Pe ultima treaptă a podiumului au urcat patru sportive de la CSM Zalău: Szatmari Maria – categoria 60 de kilograme – tineret, Andreea Varga – categoria 54 de kilograme – senioare, Dasiana Cozma – categoria 50 de kilograme – junioare şi Mădălina Bendre – categoria 57 de kilograme – junioare. Georgiana Brumar s-a clasat pe locul 5 la categoria 48 de kilograme – cadeţi, poziţie pe care a ocupat-o şi Raluca Fărcaş la categoria 50 de kilograme – juniori, iar Maria Drule s-a situat pe locul 6 la categoria 48 de kilograme – tineret.

Campionatul Naţional a fost organizat de Clubul Sportiv Năvodari şi Primăria Năvodari, sub egida Federaţiei Române de Box, fiind organizat pentru a patra oară consecutiv în Năvodari.

 

 

One Thought to “Pugilistele de la CSM Zalău au cucerit opt medalii la Campionatul Naţional”

  1. […] Prezent cu o delegaţie formată din 11 pugiliste la Campionatul Naţional de la Năvodari, Clubul Sportiv Municipal Zalău a obţinut opt medalii la competiţia de la malul mării. 223 de sportive din întreaga ţară au fost prezente la ediţia din acest an a „Naţionalelor”, cea cu numărul 21. Cel mai bun rezultat al delegaţiei zălăuane a fost obţinut de Diana Tănăsescu, la categoria 70 de kilograme – juniori, care a devenit campioană naţională. Trei medalii de argint au fost obţinute de Margareta Hidigan,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment