Promovarea e ratată, restul e „poezie”

Cu şanse aproape nule la promovare, FC Zalău va încerca să câştige ultimele şase partide din acest sezon şi să se claseze pe poziţia a doua la finalul returului. Zălăuanii vor primii vineri după-amiază vizita formaţiei Industria Galda.

FC Zalău a coborât pe poziţia a treia după două eşecuri consecutive în ultimele două etape, iar lupta pentru promovare pare să se fi încheiat pentru fotbaliştii antrenaţi de Călin Pop şi Cristian Oros. Preşedintele Ioan Morar a afirmat, însă, că echipa pe care o conduce trebuie să câştige ultimele şase partide din acest sezon, fiindcă obiectivul echipei este acum clasarea pe poziţia secundă.
„Le-am transmis jucătorilor şi antrenorilor că vreau să câştigăm toate jocurile din ultimele şase etape, chiar dacă şansele la promovare sunt aproape nule. A pierdut locul întâi, dar nu trebuie să dezarmăm, fiindcă obiectivul nostru este acum de a ne clasa pe locul doi. Dacă nu vom fi pe poziţia a doua la finalul sezonului se vor lua măsuri împotriva jucătorilor şi antrenorilor”, a declarat oficialul clubului zălăuan.
Formaţia de la poalele Meseşului va întâlni vineri după-amiaza pe teren propriu echipa Industria Galda, în faţa căreia a terminat la egalitate, scor 1 – 1 duelul din tur. În echipa zălăuană revin pentru jocul de astăzi Iulian Petrache şi Vasile Pop, suspendaţi în etapa trecută pentru cumul de cartonaşe galbene.
Meciul este programat la ora 17, pe Stadionul Municipal din Zalău.
Programul complet al etapei: Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj, CS Oşorhei – Avântul Reghin, FCM Baia Mare – Unirea Dej, CS Iernut – Gloria Progresul Bistriţa, Arieşul Turda – CS Sânmartin, Unirea Jucu – CSM Sighetu Marmaţiei, FC Zalău – Industria Galda.

2 Thoughts to “Promovarea e ratată, restul e „poezie””

  1. Marina8

    Începând de astăzi, nu te mai gândi la altceva decât la realizările pe care le vei obţine în viitor şi care vor fi infinit mai mari decât tot ce ai realizat vreodată până în prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email mariana.vasilescu54@gmail.com

  2. CE naiv dle Morar .. Chiar credeati ca se pune problema de promovare cu asa echipa de jucatori expirati la fel ca cei din administrativul echipei condusa de un tip anacronic si parvenit prin sport gen acest „domn” Moraru Nelu ? Chiar daca e ruda cu dvoastra nu-i mai da crezare ca abia se mai taraste , incovoiatul de serviciu ! Vai! Vai ! Ce credul ..

Leave a Comment